(+Fotos) Kic Barroc i Baptiste Herbin, a ritme de jazz

El pianista andorrà Enric Bartumeu, també conegut com a Kic Barroc, i el saxofonista Baptiste Herbin, van fer vibrar el Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb un repertori propi replet de jazz.

Fotos: César De Pablos

Kic Barroc

Queda clar que l’Andorra Sax Fest, des de la primera edició, s’ha convertit en una finestra per a talentosos saxofonistes internacionals, però també per a músics locals que s’esforcen per enriquir l’escena nacional. Aquest és el cas de l’Enric Bartumeu, pianista andorrà que, sota el pseudònim Kic Barroc, busca posar en relleu la qualitat jazzística del Principat, amb un repertori ple de creacions pròpies.

Baptiste Herbin

Bartumeu, que ja ens va delectar amb les seves facultats durant l’anterior Concert de la Constitució, va tornar a l’escenari el passat 11 d’abril, aquesta vegada acompanyat d’un saxofonista de primera línia com és Baptiste Herbin, guardonat amb la distinció Django Reinhardt per l’Académie du jazz. La dupla va oferir, doncs, un recital amb temes 100% autòctons que formen part de l’àlbum ‘JazzInAnd’, una mena de reivindicació del jazz andorrà.

Públic a l'Andorra Sax Fest

Després d’aquest espectacle, Kic Barroc i Baptiste Herbin tenen programada una nova cita junts, a l’Auditori Nacional d’Andorra, el pròxim 21 de maig. Allà seran acompanyats d’altres músics com ara Carolina Bartumeu –violoncel·lista i germana de l’Enric–, el baixista Toni Fernández, el bateria Kike Pérez, el saxo alt Efrem Roca, el saxo tenor Jesús Real, el saxo baríton David Amat, la saxo alt Sílvia Gil, i els violinistes Elías Porter i Francesc Planella.

Públic a l'Andorra Sax Fest

Mentrestant, l’Andorra Sax Fest continuarà el seu itinerari de concerts amb el recital clàssic de la saxofonista malaguenya Elisa Urrestarazu Capellán i la pianista suïssa Cornelia Lenzin, programat per aquest 12 d’abril, a les 21 hores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Kic Barroc i Baptiste Herbin, a ritme de jazz