La Borda del Pi, una de les parades de la gira ‘Juillet On Tour’

La casa de licors Maison Ferroni va triar Andorra com a una de les parades de la gira ‘Juillet On Tour’, amb la qual ha visitat desenes d’establiments en diferents ciutats franceses. La Borda del Pi, en representació del nostre país, va ser el lloc escollit per a presentar Juillet, una ginebra de Provença que captiva a tot aquell que la prova.

Fotos: César Vidal / Comando

La Borda del Pi

Va ser un dijous molt estival, el del passat dia 22 de juliol, en el qual la Borda del Pi va obrir les seves portes per a rebre tota mena de visitants que, inspirats per la curiositat o pel desig de desconnectar de la rutina en un entorn natural, no van deixar passar una oportunitat única: degustar l’exquisida varietat de licors de Maison Ferroni, en especial la ginebra Juillet, quina gira ‘Juillet On Tour’ ha estat ben rebuda en més de 20 establiments de diferents ciutats franceses.

Ginebra Juillet a la Borda del Pi

Des de Nancy a Estrasburg, de París a Marsella o de Toulon a Lyon, centenars de persones van tenir la fortuna de gaudir d’una estona diferent mentre degustaven aquesta ginebra tan especial, però a la Borda del Pi, envoltada d’un entorn natural idíl·lic i molt propi del nostre país, es va viure una jornada molt més especial. Acompanyats pel bon temps i un paisatge veritablement envejable, els assistents no només van poder conèixer la gamma de licors i referències de Maison Ferroni, que també va introduir la nova Juillet Edition Confinement, sinó que cadascú es va fer la festa a la seva manera.

Públic present a la borda del pi

Asseguts en una cadira, un sofà de palla o bé sobre el terra, cada visitant es va deixar atrapar per l’ambient distès que la Borda del Pi va saber crear per a l’ocasió. La música en directe de Quim Salvat va ser un element important d’aquesta equació, mentre que l’aroma de les hamburgueses casolanes a la graella feia que més d’un delirés, tot i que el Summer Bar va satisfer els desitjos d’aquells que van voler anar més enllà, amb bowls deliciosos, carn a la barbacoa, coques i altres propostes per a picar i compartir, mentre les copes i glops preparats pels bartenders Luc Litchgi i Jordan Chevassus, del llegendari bar ‘Carry Nation’, refrescaven els presents.

Quim Salvat

Va haver-hi qui va arribar-hi amb els amics, va haver-hi qui ho va fer amb la família, també qui va preferir la companyia de la parella o, fins i tot, de la seva mascota; múltiples personalitats s’hi van congregar amb el mateix objectiu: passar una estona diferent, prendre una copa –o dos– i gaudir de la natura, en una trobada amena i divertida, quina organització va ser possible amb la col·laboració de Fentimans Andorra, Cave Passion, Andstar, Dapa Andorra, Maison Ferroni i el servei de càtering ofert per Thomas i Amandine, del restaurant Llac i Cel.

Després que la Borda del Pi deixés el llistó molt alt, la gira Juillet On Tour va continuar a Le Grand Motte, punt de partida per a visitar  altres fins arribar a Aubagne, el 4 d’agost.

Noies a la Borda del Pi