El Buda Gastro protagonitza una altra vetllada musical

Durant la tarda i la nit del passat 23 de juliol, els jardins del restaurant Buda Gastro es van convertir en l’escenari de les presentacions de l’Albert Nieto i el Carlos Gómez, i de l’exhibició dansaire de la ballarina Nefer Shu.

Fotos: César De Pablos

Malgrat alguns núvols que amenaçaven d’amarar la festa, el temps va ser prou benèvol i va permetre el Buda Gastro acollir una vetllada musical i gastronòmica agradable, on els comensals van poder gaudir dels ritmes de rumba-fusió i flamenc proposats per l’Albert Nieto, guitarrista i vocalista de La Séptima Trastada, i el Carlos Gómez, qui és guitarrista, vocalista i també creador de l’àlbum ‘Destellos de Luz’.

Dansa de Nefer Shu al Buda Gastro

El primer dels recitals del duet va tenir lloc al migdia, però l’ambient i els ànims van començar a fer efervescència una vegada entrada la tarda, quan, entre copes i àpats deliciosos, els afortunats visitants es van deixar portar per un repertori musical ple de vida i energia. Després de l’Albert i el Carlos, va arribar el torn de Nefer Shu, qui va saber connectar amb els espectadors, gràcies als seus vibrants moviments de dansa oriental, que van ser dignes dels aplaudiments de tota l’audiència.

Nefer Shu al Buda Gastro

Per a l’ocasió, el Buda Gastro va dissenyar un menú degustació tan deliciós com sempre acostuma a fer. Els comensals van tastar un aperitiu que va servir d’avantsala de les patates al vapor amb caviar, tomàquet amb mozzarella i oli d’alfàbrega, amanida de llagostins, tàrtar de salmó fumat i una cullereta d’angules fresques. Així mateix, la premsada de xai a baixa temperatura i la seva demi glace, i el bonítol fresc amb escalivada, van ser altres de les propostes gastronòmiques que van tenir protagonisme en aquest menú ideat pels xefs Adrià i Alejandro. Finalment, un mochi de te matcha va ser el complement necessari de dolçor i frescor, per tancar així una exquisida varietat d’àpats que van compaginar finament amb l’excel·lent selecció de vins i xampany francès.

Margarita, Carmen i Katya Muir a Buda Gastro

Amb aquesta jornada ‘gastro-musical’, el Buda Gastro continua apostant per oferir experiències sensorials completes, on no només tinguin protagonisme el gust i l’olfacte, sinó també el tacte, la vista i, per descomptat, l’oïda. Cal recordar que, el passat 23 de juny, l’establiment gastronòmic va celebrar una revetlla de Sant Joan molt ben rebuda; i, segurament, aquesta no serà la darrera sorpresa que viurem als jardins de l’icònic restaurant.

Àpat al Buda Gastro