Nova Constructora va celebrar l’ascens del FC Penya d’Andorra a la Primera Divisió

Amb les últimes dues jornades del campionat marcades per la suspensió de partits, la jornada 17 de la Lliga Unida, de la Segona Divisió d’Andorra, va ser el marc en el qual l’equip Nova Constructora Futbol Club Penya d’Andorra va aconseguir l’anhelat ascens a la Primera Divisió, una fita que Nova Constructora, l’empresa patrocinadora del club, ha volgut celebrar amb un sopar molt entranyable.

Fotos: César Vidal / Futbol Club Penya d’Andorra

Després de vèncer 1-2 a l’equip Immobiliària CISA FS La Massana, Nova Constructora Futbol Club Penya d’Andorra es va proclamar campió de la Lliga Unida, de la Segona Divisió del futbol nacional. L’equip d’Albert Jansà Girona no va conèixer la derrota en cap dels 16 partits disputats, deixant un registre de 15 victòries i un empat, amb 53 gols a favor, dels quals 22 van ser anotats pels germans Lluís i Jefferson Martins.

Futbol Club Penya d’Andorra

Per a Jose Costa, President de Nova Constructora, patrocinadora principal del Futbol Club Penya d’Andorra, aquest ha estat “una fita molt important que demostra l’esforç que cada membre del club ha fet per aconseguir l’ascens a Primera Divisió”. Per a celebrar l’èxit del club al qual patrocina, l’empresari va oferir un sopar al restaurant El Solà, a Canillo, on l’equip va poder gaudir d’un menú especialment dissenyat per a l’ocasió.

Jose Costa president de Nova Constructora

A la vetllada, hi van assistir els jugadors de la plantilla i el cos tècnic, així com altres convidats d’honor, que van degustar diferents plats, com ara magret d’ànec, gambes flamejades i a l’allada, sípies a la planxa, embotits del Pirineu, calamars a l’andalusa, foie gras, entrecot de vedella, xai a la graella, entre altres, maridats amb Albarinho i vi negre del celler Moinas. Mentrestant, l’ambient musical va anar a càrrec del Grup Euphoria, amb una mescla de ritmes afrocaribenys i pop actual; finalment, la Inés va captivar a tothom amb les seves interpretacions de fados, expressions musicals mundialment conegudes com a referència de la cultura portuguesa.

Jugadors del Futbol Club Penya d'Andorra

De cara a la nova temporada en Primera Divisió, tant el Futbol Club Penya d’Andorra com Nova Constructora, avaluaran les condicions de la seva relació de patrocini, però, de moment, Jose Costa ha preferit centrar-se en la celebració amb els membres de l’equip, encara entusiasmats pel campionat aconseguit. Amb Daniel da Costa Pereira com a president i director general, des d’ara fa un any, el FC Penya Andorra afronta una fase plena de canvis, amb l’objectiu de garantir l’èxit del club i fomentar el creixement del futbol base, amb la creació d’una escola de futbol gratuïta, per a nens i joves d’entre 3 i 17 anys.

Futbol Club Penya d’Andorra | Tel: +376 68 32 32 | peaclub@andorra.ad