(+Fotos) La FAE torna a ser amfitriona d’una Nit de l’Esquí esplèndida

La vetllada, a benefici dels diferents programes de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), va comptar amb una assistència de 250 persones que van gaudir d’un menú especial elaborat pel restaurant Àliga, flagship gastronòmic de l’Hotel Nòrdic.

Fotos: Paula Cristina

Nit de l'Esquí 2023La FAE ens ha acostumat a ser amfitriona de nits màgiques en què els grans beneficiats són, com sempre, els esquiadors de casa nostra; enguany, no ha estat l’excepció. A El Tarter, concretament a l’Hotel Nòrdic, 250 convidats van ser part de la 9a Nit de l’Esquí, esdeveniment benèfic amb el qual la federació busca recaptar fons per a desenvolupar els programes esportius dels equips del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) i per als equips nacionals de la FAE.

L’artista Pere Moles va cedir tres litografies que es van sortejar entre els convidats a la 9a Nit de l’Esquí

La del passat 3 de març va ser una nit especial per a tothom que va omplir les 21 taules del restaurant Àliga. Allà, amb un menú especial que va obrir amb una deliciosa terrina de poma amb mousse de foie-gras i xocolata, els comensals van poder consentir els seus paladars abans de degustar la cuixa de xai amb porros, cebetes, pastanagues baby i salsa de vi blanc, el plat principal. Finalment, els presents van arribar al clímax de la dolçor amb un assaborit pastís de vainilla i fruits del bosc, una proposta que no va deixar indiferent a ningú i que, com la resta de plats, van poder maridar amb vi negre Coronas Crianza D.O. Penedès, vi blanc Atrium Chardonnay D.O. Penedès i cava Parés Baltà Brut, cortesia de Viníssim i Nèctar Vi.

Nit de l'Esquí 2023Des de la FAE no es van anunciar xifres exactes de la recaptació de la 9a Nit de l’Esquí, però sí que es remarca que tot “va anar molt bé”. Tenint en compte el preu del cobert –90 euros per persona– i la venda de tiquets per als diferents sortejos efectuats durant la trobada d’aquell divendres, no hi ha dubtes que l’import assolit és considerable.

La vetllada va comptar amb el suport i patrocini de Viníssim, Nèctar Vi, Crèdit Andorrà i Hotel Nòrdic

Cal destacar que els convidats van poder participar per a emportar-se a casa tota mena de premis, des de 15 lots molt complets de productes de tota mena, deferència dels patrocinadors i col·laboradors, fins a dos viatges a l’exuberant Tailàndia i un altre a Astúries, gentilesa de  The Fine Viatges. L’artista Pere Moles va cedir tres litografies que, de la mateixa manera, es van rifar entre els dos centenars i mig de persones presents.

Nit de l'Esquí 2023Per descomptat, Pepi Pintat, president de la FAE; Patrick Toussaint, vicepresident; Lluís Ruiz, secretari general; Ventura Vidal, tresorer, i els vocals Jordi Farré, Nico Rimbert i Antoni Crespo no es van perdre aquesta cita en què van confluir patrocinadors, col·laboradors, institucions i amics de l’esquí andorrà.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

La FAE torna a ser amfitriona d’una Nit de l’Esquí esplèndida