(+Fotos) Presentació de ‘Más amor por favor’ a la FNAC de Pyrénées Andorra

Es tracta d’un llibre escrit per la catalana, doctora en Psicologia i llicenciada en Psicopedagogia, Arantxa Coca, que posa en relleu la complexitat de les relacions amoroses i la necessitat de construir vincles de qualitat per tenir una parella sana, educada i compatible.

Fotos: Noelia Farias

“És un gran orgull i un honor poder presentar a Andorra el meu llibre. Estic molt agraïda a l’organització que va fer possible la presentació de ‘Más amor por favor’, a la FNAC Pyrénées”, va manifestar l’especialista en relacions de parella que ha participat en diversos realities televisius com ara ‘La isla de les tentaciones’ o ‘Casados a primera vista’.

Arantxa Coca presenta ‘Más amor por favor’ a l’FNAC Andorra

Arantxa Coca és autora de diversos articles acadèmics sobre teràpia familiar i divorci. Ha publicat el ‘Manual del síndrome de alienación parental’ i ‘Hijos alienados’, així com ‘Así eres, así amas’ i ‘Parejas al borde de un ataque de de nervios’. Amb la seva darrera creació ‘Más amor por favor’ posa la mirada en la qualitat de l’amor que es dona i que es rep, clau per poder construir vincles sans, estables i compatibles.

“No ens hem de quedar amb l’amor etern, perquè l’amor té etapes i moltes vegades comencen i acaben. A vegades, per la nostra vida no només passa un amor sinó molts però, per molts amors que tinguem, si no són de qualitat no serveix per res”, va destacar la psicòloga. Pel que fa al plus que porta el títol “por favor”, va remarcar que fa referència a l’esforç que s’ha de fer quan s’estima a una altra persona, per tal de fer compatible un projecte de vida.

Segons Arantxa Coca el llibre el pot llegir tothom, tant la gent que estigui en una relació així com les persones que encara no estiguin en parella. ‘Más amor por favor’, “els ajudarà a reconèixer els diferents estils d’amor i el llenguatge més adient a cada parella”.