(+Fotos) La gala solidària d’Abast recapta 3.500 € per a Autea

En aquesta edició, la totalitat dels fons recaptats a la trobada benèfica anual d’Abast van ser destinats al programa “Enllaç” d’AUTEA, l’Associació del Trastorn de l’Espectre Autista d’Andorra, que busca reforçar les relacions interfamiliars en nens i adolescents amb TEA, mitjançant l’acompanyament de professionals.

Fotos: Noelia Farias

Les instal·lacions d’Unsquare, d’Andorra la Vella, van acollir la celebració que va comptar amb la presència d’un centenar de persones, entre clients i col·laboradors, que es van sumar a la causa solidària. Basada en el networking, ha apropat la realitat del trastorn de l’espectre autista als assistents, amb la intervenció de la presidenta i vicepresidenta d’AUTEA, així com amb la presència de famílies i infants que formen part de l’associació.

Amb l’entrada general a l’esdeveniment, tots els assistents van tenir l’oportunitat de participar en els sortejos de lots Prèmium, així com poder gaudir i degustar copes de xampany, cervesa artesanal i aperitius proporcionats pel restaurant MOOD.

Aquells participants que van fer una donació de 150 €, a banda de l’entrada general, van tenir el plaer de participar en una exclusiva degustació de vins Prèmium, amb tres varietats excepcionals (Castillo de Ygay 2011, Le Pergole Torte 2020 i Biondi Santi Brunello di Montalcino 2017), amb un valor en conjunt superior als 700 €.

Enguany, tots els fons recaptats van ser donats íntegrament a AUTEA per al desenvolupament del seu programa ENLLAÇ. Aquest servei ofereix suport a les famílies amb fills i filles diagnosticats amb TEA, ajudant-les a enriquir les seves competències parentals i les diferents estratègies per poder facilitar el desenvolupament del seu projecte familiar. El programa ha estat desenvolupat en col·laboració amb el Servei de Salut Mental Infanto-Juvenil del S.A.A.S i amb el suport del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut d’Andorra.

Aquest esdeveniment solidari ha estat possible gràcies a Morabanc, com a patrocinador, i als diferents col·laboradors: BOMAR, Blót, Dona Secret, Grup Pyrénées, Seuwagen, FC Andorra, Bàsquet Club Andorra i Grup Kanalla.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

La gala solidària d’Abast recapta 3500 € per a Autea