Jo Malone presenta 3 colònies exclusives i un aroma per a la llar

El 14 de desembre la botiga Jo Malone, a Andorra la Vella, va presentar als seus clients la seva esperada col·lecció de Nadal. Amb tres colònies d’edició limitada i una fragància per a la llar, els assistents van gaudir d’un viatge olfactiu amb esperit nadalenc, mentre es revelaven els secrets de la temporada.

Fotos: Elena Melgarejo

La Ginger Biscuit Cologne va obrir el teló de manera seductora, oferint calidesa a l’hivern amb una aroma picant i rica en gingebre, nou moscada i canyella. Seguidament, l’Orange Bitters Cologne prenia el relleu, transportant els assistents a un món de delícies cítriques. La fusió irresistible de taronja sucosa i mandarina fresca, combinada amb una base sensual de sàndal i ambre, va captivar a tots els assistents. La tercera colònia, la Green Almond & Redcurrant Cologne, va oferir una paleta de colors i aromes que barrejava l’acidesa de les groselles vermelles amb la frescor dels cítrics. L’ametlla verda i la fusta de cedre li donaven una profunditat única, creant un equilibri entre frescor i calidesa que va agradar molt als assistents.

Per completar l’experiència, també es va presentar la fragància per a la llar, Pine & Eucalyptus, una aroma perfecta per ambientar els menjars nadalencs, oferint una fusió de pi i eucaliptus fantàstica per evocar la màgia de les festes.

Tots els clients que van assistir van tenir l’oportunitat de provar i explorar cada fragància a fons. La interacció amb les dependentes va permetre a cada persona que pogués barrejar diferents colònies per trobar aquella que millor s’adaptava a la seva pròpia essència i gust personal. Durant l’esdeveniment, l’ambient es va impregnar de festivitat amb la presència de copes de cava i bombons amb motius nadalencs. L’acte va captivar als amants de les fragàncies amb la seva imaginació olfactiva i la seva capacitat de transportar-se a mons únics a través del poder de l’olor.