Els petits Santa Claus gaudeixen de la seva cursa

La 6a edició de la cursa atlètica ‘El Petit Santa Claus’ va omplir de màgia i alegria l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila de la capital, aplegant prop d’una cinquantena d’infants del país.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Dividits en les categories, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, i Cadet, els joves corredors, es van donar cita a les instal·lacions del complex esportiu, el passat 16 de desembre, a les 12 hores, per participar d’una cursa que fomenta l’esperit esportiu i la camaraderia  entre els infants.

L’organització de l’esdeveniment va anar a càrrec del Comú d’Andorra la Vella i el Club Atletisme Valls d’Andorra, amb una inscripció accessible de 5 euros. Els corredors van competir amb entusiasme i determinació, demostrant el seu esperit esportiu i fent de la jornada una gran festa.

En finalitzar la cursa, tots els participants van tenir l’oportunitat de lliurar les seves cartes al Pare Noel, mantenint viva la màgia de les festes nadalenques. Per afegir un toc dolç a l’ocasió, es va organitzar una xocolatada calenta i es va compartir coca entre els petits atletes i els seus acompanyants. D’aquesta manera, com cada any,  l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila es va convertir en un espai de celebració, promocionant la salut i l’esport entre la canalla.