La Jordina, una celebració entranyable

Els Jordis i les Jordines van celebrar com cal el seu sant aquest 23 d’abril passat. A Andorra la Vella, hi va haver almenys una Jordina que va tenir una festa entranyable. I això va ser gràcies al Flavio i als nombrosos amics que la van voler acompanyar.

Jordina i amics
Foto: Nelly Dedea

Fa poc més d’un any que la Jordina Ridó viu a Andorra i ja hi està integrada a la perfecció. El seu caràcter obert i positiu, i les ganes de gaudir al màxim de cada moment de la vida han fet que s’hagi envoltat de bons amics i amigues que no es van voler perdre l’ocasió de felicitar-la pel seu sant. Prop de 30 persones van venir a felicitar l’homenatjada, que es mostrava encantada d’haver reunit la colla.

Flavio The Apartment
Foto: Nelly Dedea

La particular i glamurosa botiga de moda “The apartment”, regentada pel Flavio, va ser el marc de la celebració, on el bon menjar i el bon beure van ser la tònica de la vetllada. El menjar, obra del Flavio, combinava els “makis” amb uns deliciosos entrepans, amb ell complement d’un llom i un pernil extraordinari. Un pastís amb pètals de rosa vermella –Sant Jordi obliga- va ser el digne colofó de la festa.

Jordina i Gemma
Foto: Nelly Dedea