(+Fotos) La Temporada de l’Auditori Nacional ja té dates confirmades

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el cap de l’Àrea d’Acció Cultural, Joan-Marc Joval, han presentat el calendari de la nova temporada de l’Auditori Nacional, que inclourà com a novetat un cicle de poesia contemporània multidisciplinària, una fórmula amb la qual es busca que el recinte es refermi com l’espai per excel·lència dels grans espectacles culturals.

Fotos: César De Pablos

Presentació de la temporada de l'Auditori NacionalEl pròxim 10 de febrer, la cantant andorrana Marta Knight, que acumula més de 16.000 reproduccions mensuals a Spotify, obrirà el teló de la Temporada de l’Auditori Nacional, que enguany estrena un cicle de poesia contemporània multidisciplinària perquè “es faci visible el treball dels poetes i posar al centre la paraula, però defugint els formats tradicionals de poesia”, segons ha explicat Joval.

Presentació de la temporada de l'Auditori NacionalAixí, doncs, el foyer de l’Auditori serà plataforma per a artistes com ara la micropoetessa Ajo i el músic Nacho Mastretta, que hi presentaran un espectacle conjunt marcat per l’humor. L’Era d’Arts Escèniques, amb ‘Soc un còdol’, combinarà dansa i música al voltant del text, mentre que, posteriorment, serà el cantautor Lluís Cartes qui musicalitzi deu poemes fins a convertir-los en  cançons.

Presentació de la temporada de l'Auditori Nacional

Quant als concerts, Riva ha remarcat que “hem optat per reduir-ne la quantitat i fer una aposta clara per la qualitat de les propostes”. D’aquesta manera, el cicle musical el completaran noms reputats com ara Quim Salvat, Zaz, Clara Peya, Joan Dausà i l’espectacle familiar del Marc Parrot i l’Eva Armisén.

Presentació de la temporada de l'Auditori NacionalLes entrades es podran adquirir a través de www.cultura.ad, www.agenda.ad i al punt d’informació a l’illa Carlemany. Els joves fins al 30 anys podran gaudir d’un descompte del 15% sobre el preu de l’entrada.

Programa de concerts
  • 12/02 a les 21.30 h: Marta Knight
  • 09/03 a les 21.30 h: Quim Salvat
  • 21/03 a les 21.30 h: Zaz
  • 22/04 a les 21.30 h: Clara Peya
  • 19/05 a les 21.30 h: Joan Dausà
  • 20/05 a les 17.00 h i les 18.15 h: Marc Parrot i Eva Armisén
Programa ‘Poesia i Cia.’
  • 04/03 a les 19.00 h: Ajo & Mastretta
  • 29/04 a les 19.00 h: ‘Soc un còdol’ · L’Era Arts Escèniques
  • 13/05 a les 19.00 h: ‘Poetes’ · Lluís Cartes

La Temporada de l’Auditori Nacional ja té dates confirmades

democrates andorra