(+Fotos) El festival SAM Sant Antoni Música es consolida a La Massana

Una proposta musical fresca i de proximitat va ser clau perquè el festival SAM Sant Antoni Música tanqués una exitosa segona edició i es posicionés com a una alternativa forta entre les activitats hivernals.

Fotos: César De Pablos · Comú de La Massana/Eduard Comellas

Lluís Cartes al SAM Sant Antoni MúsicaL’artista catalana Beth va ser la headliner de la cartellera musical de la més recent edició del SAM Sant Antoni Música, que va tenir lloc a Les Fontetes, entre dissabte 21 i diumenge 22 de gener. La cantant i guitarrista, autora de sis produccions discogràfiques des del 2003 al 2021, hi va compartir amb els espectadors alguns dels temes de l’àlbum Origen, la seva creació més recent i, l’endemà, es va deixar veure gaudint de l’snowboard a les nostres muntanyes.

Albert Freixes al SAM Sant Antoni MúsicaLluís Cartes, ben acompanyat pels incombustibles Albert Freixas i Oriol Vilella, també va fer vibrar l’auditori del teatre de Les Fontetes, lloc en què va donar vida a la poesia a través de la música, tal com ja ho va fer al seu darrer treball ‘Poetes’. L’endemà, en una sessió matinal, l’Orfeó Lleidatà, l’Orfeó Andorrà, la Coral Sant Antoni, la Coral Orenetes, la Coral Casamanya i l’Andorra Gòspel Cor van servir de preàmbul d’una cloenda distesa a càrrec de Green Note, a La Minjadora del Sinquede.

Espai alternatiu

El bar restaurant La Minjadora del Sinquede també va ser escenari del SAM Sant Antoni Música, en acollir des de tallers infantils i l’espectacle de titelles ‘Una maleta de contes’ fins als recitals de Fénok, Waver i el duet conformat per les joves Eugènia Correia i Helena Marsol, que tots plegats es van saber embutxacar el públic amb una proposta que va coquetejar amb ritmes tan diversos com ara el pop, el punk, la balada i el rock.

Gaudeix d’algunes de les fotos d’aquest esdeveniment aquí

El festival SAM Sant Antoni Música es consolida a La Massana