(+Fotos) La tercera campanya de col·lecta de sang frega les 400 donacions

Entre el 10 i el 12 de juliol, la Creu Roja Andorrana va tirar endavant la tercera campanya de recaptació de sang, la qual va deixar resultats molt favorables.

Fotos: César De Pablos

Donació de sang al prat del roure

Durant la més recent campanya de col·lecta de sang, efectuada a la sala del Prat del Roure, la Creu Roja Andorrana va ser capaç d’obtenir 397 donacions que superen notablement les 300 que havien previst per a aquesta convocatòria. De manera definitiva, 364 donacions van resultar efectives, mentre que 33 van ser censades com a oferiment.

Donació de sang al prat del roure

Segons la informació compartida des del si de l’entitat, el grup d’edat més participatiu va ser el de 25 a 54 anys, amb els grups sanguinis A i O+ com els més freqüents. A més a més, cal remarcar que aquesta tercera campanya va permetre captar 57 nous donants.

El balanç general fet per la Creu Roja Andorrana és força positiu, tenint en consideració que l’estiu és, habitualment, una època en la qual s’alenteix el ritme de donacions de sang. No obstant això, aquest no va ser el cas del Principat d’Andorra, del qual cal destacar la solidaritat i interès per part dels ciutadans.

Donació de sang al prat del roure

La campanya va comptar amb el suport d’empreses i ens com ara Super U – Centre Comercial Andorrà, Comú d’Escaldes-Engordany, Govern d’Andorra, SAAS i Banc de Sang i Teixits.

Les pròximes cites marcades al calendari són dues; la primera, al setembre, concretament els dies 18, 19 i 20. La segona tindrà lloc al novembre, en dates encara per definir. Els espais on es duran a terme les col·lectes encara s’han de confirmar.

Troba més fotos de la campanya aquí:

La campanya de donació de sang avança segons les previsions