Descobreix tots els detalls de la Laagam Party a Stay

La influencer Inés Arroyo va ser la protagonista de la Laagam Party, que va tenir lloc a Stay, un “concept store” orientat a la moda i al disseny en general. Durant la vetllada els clients van poder descobrir les últimes novetats de la temporada.

Stay Andorra compres
Foto: Nelly Dedea

A Stay s’hi pot trobar roba, accessoris, decoració, i disseny en general. Tot amb un segell innovador i diferent que fa que l’establiment sigui molt particular i atractiu. Una de les marques de moda que s’hi comercialitzen és Laagam, una firma que va néixer a Barcelona. Una de les  fundadores de Laagam és la “influencer” Inés Arroyo, que va desplaçar-se a Andorra per presentar la seva marca i les últimes col·leccions. Així mateix, va oferir una sessió d’estilisme, amb Inés Arroyo i Anna Sutil.

Stay Andorra façana
Foto: Nelly Dedea

La marca Laagam, porta el segell “Made in Barcelona”, amb una proposta de línia de moda femenina que reivindica la versatilitat de les peces bàsiques atemporals que no passen de moda i que els assistents van descobrir al llarg de l’afterwork que es va allargar fins al vespre. Els convidats van poder degustar l’excel·lent bufet elaborat per Clàudia Coma, que rivalitzava en originalitat i innovació amb l’esperit de l’establiment, situat a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Stay Andorra dona
Foto: Nelly Dedea