Les “Escultures Minerals” d’Ernest Altés, exposades al Mama Maria

La galeria del restaurant Mama Maria va aplegar la inauguració de l’exposició “Escultures Minerals”, de l’artista Ernest Altés. La col·lecció, que combina ferro, pedra i vidre com a materials essencials, consisteix en deu peces fonamentades en la natura.

Ernest Altés al Mama MariaEl reconegut restaurant de la capital s’ha consagrat com un punt on l’art i la gastronomia convergeixen harmoniosament.

L’escultor català, nascut a Vic el 1956, també reconegut per les seves obres amb les tècniques dels dibuixos i els gravats, acostuma a executar escultures de gran format però, al Mama Maria, Altés ens convida a apreciar creacions de dimensions més petites però igualment impressionants, per la seva composició i per la combinació de textures naturals pròpies dels materials empleats.

Convidats a l'exposició d'Ernest Altés al Mama Maria
Foto: Josep Segura

Empresaris, amics de l’artista, representants del Ministeri de Cultura i altres referents del panorama artístic andorrà, com ara Ángel Calvente, van assistir a l’acte inaugural d’“Escultures Minerals”, exposició que romandrà oberta al públic fins al 27 d’octubre, des de les 12.30 fins a les 20 hores.

Convidats a l'exposició d'Ernest Altés al Mama Maria
Foto: Josep Segura