La Creu Roja Andorrana assoleix l’objectiu de donacions fixat per a tot l’any

La Creu Roja Andorrana aconsegueix 400 donacions de sang durant els dos dies de campanya i ja arriba a l’objectiu anual, que establia una xifra de 1.000 donacions.

Donació de Sang Creu Roja Andorrana al prat del roure
Foto: Paula Cristina

La Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya van organitzar, el passat 17 i 18 de setembre, una campanya de donació de sang, la penúltima d’aquest any, que va tenir lloc a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. El nombre total de donacions va arribar a 400, una xifra que ha permès assolir l’objectiu de les 1.000 donacions a l’any, necessàries per a cobrir les necessitats del nostre país. La campanya va comptar amb la col·laboració del SAAS, el Govern i el Centre Comercial Andorrà i, com a novetat, els homes d’entre 18 i 40 anys van poder adherir-se al registre mundial de donants de medul·la òssia.

Donació de Sang Creu Roja Andorrana
Foto: Paula Cristina

Malgrat tot, hem de tenir en compte que les reserves de sang poden decréixer i és important col·laborar en totes les campanyes que es puguin fer a posteriori i que els únics requisits són ser major d’edat, no patir cap malaltia i pesar més de 50 quilos, així que, si compliu amb aquestes petites exigències, el pròxim dia 13 de novembre, tindreu l’oportunitat de col·laborar en l’última campaña de l’any.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta jornada al nostre Facebook.
Donació de Sang Creu Roja Andorrana
Foto: Paula Cristina