L’Escola Bressol de Canillo celebra el 25è aniversari

Antics alumnes i professors van prendre part a la celebració dels 25 anys de l’Escola Bressol Les Orenetes, a Canillo. Tothom va gaudir d’una tarda de festa plena de records entranyables.

25 Aniversari de L’Escola Bressol de Canillo
Foto: Nelly Dedea

Va ser una jornada molt dinàmica i alegre, on els que més van gaudir van ser els més petits, on van ballar i cantar amb  l’espectacle musical que es va fer al jardí de l’Escola Bressol. També es va fer la projecció d’un vídeo commemoratiu, on van sortir exalumnes de tots els anys, que es van esplaiar compartir els seus records i vivències a l’escola.

Jocs Aniversari de L’Escola Bressol de Canillo
Foto: Nelly Dedea

En total van ser una cinquantena de persones, entre les quals també hi havia pares i mares, professores en actiu o ja retirats. La consellera de l’àrea de Social, Rosa Maria Mandicó, va recordar que fins a l’any 1993, la parròquia no tenia un centre d’aquestes característiques i que quan es va obrir les Orenetes, només tenia dues aules i quatre educadores que atenien uns 20 nens i nenes. Avui, l’escola disposa de dos espais, acull a setanta infants i hi treballen quinze educadors i educadores.

Autoritats al Aniversari de L’Escola Bressol de Canillo
Foto: Nelly Dedea

Per la seva part, el cònsol major, Josep Mandicó, va voler elogiar les persones que van treballar per aconseguir obrir l’escola i, com a anècdota, va recordar que per aconseguir el terreny on estan ara, ell mateix va viatjar fins a Perpinyà per convèncer i aconseguir la signatura d’un propietari que els faltava per tancar l’operació.