Albert Llovera, immortal al Bulevard de les Estrelles

La seva trajectòria parla per ell i tot el país el reconeix. Albert Llovera, des d’aquell campionat de quad que va guanyar a Andorra el 1988, ha recorregut el món amb la bandera del Principat, i ha obtingut resultats esportius que li han assegurat un lloc al Bulevard de les Estrelles d’Andorra la Vella. Ara mateix, és la tercera persona que ho ha assolit.

Albert Llovera signant autògrafs
Foto: César De Pablos

En un acte emotiu, presidit per la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, i per Joan Babot, president de l’Associació de Comerciants de Fener Boulevard; l’Albert, la seva família i els seus fanàtics, han descobert la placa que acompanyarà les dels pilots Toni Bou i Cyril Despres. Després de la signatura d’autògrafs, prèvia al descobriment de l’estrella, l’Albert Llovera han agraït el suport que ha rebut durant tota la seva carrera esportiva.

Albert Llovera i autoritats d'Andorra la Vella
Foto: César De Pablos

Les autoritats d’Andorra la Vella han destacat que aquest projecte, sota el nom de Bulevard de les Estrelles, busca que tant els clients com els turistes, puguin gaudir d’una experiència de  shopping força més  agradable, així com enfortir l’atractiu de la parròquia; sense deixar de banda, el reconeixement, l’esforç i l’èxit, de les persones que contribueixen a posicionar el nom del país a fora de les nostres fronteres.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Albert Llovera brindis autoritats Andorra la Vella
Foto: César De Pablos