MAC inaugura botiga a Andorra amb l’esdeveniment “Art of The Lip”

Andorra ja té la seva botiga M·A·C, que arriba al país de la mà de la societat Andimesa SL, també propietària de Gala Perfumeries i Jo Malone London. L’establiment està situat a l’avinguda Carlemany 58, d’Escaldes-Engordany.

Gala Perfumeries MACMAC (Make-up Art Cosmetics) és una marca líder de maquillatge professional, fundada a Toronto (Canadà) el 1984 i que pertany al grup The Estée Lauder Companies, Inc. La popularitat de la marca s’ha incrementat considerablement mitjançant el boca orella dels millors “make up artists”, models, fotògrafs i periodistes. Actualment M·A·C es ven a 120 països arreu del món.

El passat 14 de desembre i amb l’esdeveniment “Art of the Lip”, MAC va convidar un gran nombre de clientes i amigues a maquillar-se gratuïtament els llavis amb els innombrables tons (més de 200) que formen part de la seva col·lecció i amb l’oportunitat de sortir excel·lentment maquillades de la botiga. Especialment per a l’ocasió, es van repartir unes galetes caricaturitzades amb uns llavis i també s’oferia un regal per compra consistent en unes atractives barres de llavis.

La nova botiga inspira vitalitat i dinamisme, amb colors vius i ambient relaxat però, el que és més important, amb grans professionals disposats a assessorar i aconsellar els productes més adients per a cada necessitat.