Jiffy Aquamist, una novetat arriba a The Apartment

Les nombroses clientes i amigues de The Apartment van poder gaudir de la presentació de Jiffy, un aparell d’ultrasons portàtil que transforma l’aigua cosmètica en milions de micropartícules aconseguint uns resultats espectaculars.

Es tracta d’un dispositiu d’última generació que, en pocs segons, fa que Aquamist, l’aigua cosmètica micronitzada, penetri a l’interior de l’epidermis i aconsegueixi uns resultats espectaculars. La pell es transforma, és més lluminosa, hidratada, relaxada i es disminueixen les arrugues: és l’efecte Jiffy.

S’ha estudiat especialment Jiffy per vehicular Aquamist, una aigua cosmètica que presenta sis fórmules ultraactives diferents, que activen la vitalitat de la pell i augmenten l’eficàcia cosmètica des de la primera aplicació. Les clientes poden triar la que més s’adapti a les seves necessitats, Aquamist Anti Edad, Aquamist Calmante, Aquamist Energizante, Aquamist Perfeccionante, Aquamist Anti Fatiga i Aquamist Anti Estrès.

Totes aquestes aigües ajuden a hidratar profundament la pell sotmesa a ambients contaminats o de baixa humitat, una circumstància que es dona molt sovint a Andorra. Aquamist conté una barreja d’ingredients actius naturals: aigua destil·lada de flors, extractes de plantes i un complex innovador de minerals i probiòtics que estimula i rellançar els canvis enzimàtics de la pell. L’eficàcia del producte ha estat testada científicament. Tots aquests productes els trobareu a la Farmàcia Meritxell, a Andorra la Vella.