The Apartment, glamur i innovació

El Flavio, al capdavant de la seva botiga The Apartment, no es limita a dissenyar roba ni a pintar, sinó que ara s’ha llançat en el disseny d’ulleres de sol. Per a aquesta tasca, ha comptat amb la col·laboració de la Gemma Sansa.

La botiga de moda The Apartment, al carrer Dr. Nequi d’Andorra la Vella, va acollir la presentació de la prestigiosa marca d’ulleres catalana AiAi, unes creacions realitzades a mà i amb vidres d’alta tecnologia, importats d’Itàlia. Perquè les ulleres, no solament han de ser un complement per emfatitzar la personalitat tant de les dones com homes, sinó que han de tenir la seva vessant de protecció. Aquesta gamma d’ulleres AiAi By Flavio, garanteixen al 100% la protecció de les radiacions solars.

El Flavio i la Gemma Sansa dissenyadors de la col·lecció, van ser els encarregats de la presentació, per a clients i amics andorrans, d’una col·lecció de sis models d’exclusius d’ulleres de sol, amb cinc variants de color per a cada model, barrejant colors, textures i “prints”, inspirats en l’hivern i la muntanya. Tota una aposta per poder combinar models d’alta gamma i per lluir un disseny i un estil incomparables.

El Flavio es va mostrar molt satisfet d’haver fet “una cosa totalment nova, no ho havia fet mai… L’experiència ha estat molt enriquidora, perquè vaig anar a la fàbrica, vaig viure tot el procés, completament artesanal, i vaig aprendre molt” explicava el dissenyador, que va compartir l’experiència amb Gemma Sansa, que va col·laborar amb ell per acabar de perfilar els dissenys.