Maison Roca & Tracemark s’uneixen per garantir l’autenticitat i sostenibilitat de joies i diamants

Amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat del planeta i d’apostar per una indústria del luxe ètica i responsable, aquest dimarts al vespre, la joieria Maison Roca ha llançat una línia de productes de joieria que inclou la innovadora certificació de traçabilitat Tracemark. Aquestes peces de joieria no només presenten un disseny exquisit, sinó que també garanteixen una traçabilitat completa i una auditoria externa i individualitzada per a cada joia, des de l’origen dels diamants i l’or reciclat CoC, passant pels processos productius, fins a arribar a les mans dels nostres clients.

En el marc de la presentació que ha tingut lloc a la botiga de l’avinguda Meritxell, el president de GRG, Joan Roca, ha celebrat la col·laboració: “A Maison Roca, estem compromesos amb la transparència i assegurem als nostres clients que cada joia que adquireixen és no només un símbol de bellesa i elegància, sinó també d’ètica i responsabilitat ambiental.”

Al seu torn, la CEO i fundadora de Tracemark, Berta Serret, ha agraït la confiança del grup joier en la nova tecnologia: “és un pas significatiu cap a una indústria joiera que busca oferir als clients la tranquil·litat de saber que cada peça ha estat creada amb els més alts estàndards ètics. Estem emocionats de veure com aquesta col·lecció única pren vida i estableix un nou precedent en el mercat del luxe”.

Sobre Tracemark:

Tracemark és la primera empresa al món capaç de proporcionar una traçabilitat certificada i auditada per al sector joier. Mitjançant el seu Sistema de Traçabilitat Transparent (STT), Tracemark recull, verifica i encripta les dades de traçabilitat de cada joia i diamant de manera individual. Aquestes dades específiques i certificades es posen a disposició dels consumidors a través del Panell de Traçabilitat individual de cada peça, convertint-ho en una experiència tangible, dinàmica i interactiva.

Cada joia està identificada amb un codi alfanumèric únic, gravat a la peça mateixa. El Protocol de Traçabilitat de Tracemark assegura que les peces traçables es fabriquen i es venen de manera autènticament sostenible i ètica, connectant amb organismes reguladors existents i certificacions com el Process Kimberley i el certificat Chain of Custody del Consell de Joieria Responsable.

El software STT fa que tota la informació de traçabilitat estigui disponible per a un auditor extern acreditat pel Consell de Joieria Responsable, qui verifica i garanteix que s’han complert els estàndards ètics i sostenibles més alts al llarg de tota la cadena de subministrament.

Tracemark es compromet a fomentar la col·laboració dins de la indústria del diamant i la joieria, coexistint amb l’ampli teixit de marques que fan de la indústria un far de creativitat i expressió. Per aquest motiu, Tracemark ofereix una certa personalització del Panell de Traçabilitat, permetent a les marques enriquir la seva oferta als clients i convertir el seu compromís amb una fabricació sostenible i responsable en una experiència de marca immersiva i amb valor afegit per als seus productes.

Sobre Maison Roca

La nova joieria d’Andorra, Maison Roca, neix per ser una guia en la cultura del luxe i oferir una selecció exclusiva de peces úniques i exclusives de les marques més prestigioses. A més, en consonància amb les noves tendències i demandes del consumidor de luxe, la joieria evoluciona apostant per eines que ens apropin a un consum més responsable.

Amb la missió de transformar l’experiència de compra de joies i diamants, la casa ofereix una atenció i servei exclusiu i personalitzat, que proporciona als clients tranquil·litat, confiança i un sentiment de pertinença que perdura en el temps.

Amb tot, la certificació Tracemark arriba per complir una fita important en el seu compromís d’oferir joies i diamants de gran bellesa i qualitat, alhora que sostenibles i ètiques.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Maison Roca & Tracemark s’uneixen per garantir l’autenticitat i sostenibilitat de joies i diamants