Manolo García omple un Prat del Roure totalment entregat

L’excomponent del grup espanyol El último de la fila, Manolo García, va obrir el passat dimarts la 35a edició del Festival Colors de Música, a Escaldes-Engordany. García va oferir un concert en format acústic davant un públic totalment entregat, després de penjar el cartell d’entrades exhaurides, a la Sala del Prat del Roure.

Concert del cantant Manolo García al Prat del Roure Andorra
Foto: Paula Cristina

Aquesta és la seva primera gira en acústic, un format que no havia emprat mai, però que la seva dilatada experiència en el món de la música li ha permès explorar amb gran encert. Envoltat d’una acurada posada en escena i d’una profunda reflexió en la qual va reconèixer no voler dependre en tot moment del mòbil i de les noves tecnologies, el cantant espanyol va obrir el concert amb els temes ‘Del bosque de tu alegría’ i ‘Exprimir la vida’, un preludi del que vindria a posteriori i que va permetre als seus incondicionals descobrir el vessant més intimista i madur de l’artista.

Públic al Prat del Roure
Foto: Paula Cristina

Per aquesta ocasió, García es va fer acompanyar per tota la seva banda, on no van faltar les guitarres, pianos, violins i, fins i tot, els llaüts; uns instruments executats amb mestria, que van permetre al cantant destacar, encara més, la seva prodigiosa veu. Sens dubte, un concert en el qual el públic assistent, no només va vibrar amb les diferents cançons, sinó que també es va animar a cantar-les i a ballar-les d’una manera molt apassionada.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Orquestra del Manolo García a Andorra
Foto: Paula Cristina