Vall Banc estrena el nou servei de Wealth Management

L’entitat mostra la transformació realitzada en els últims anys amb la posada en marxa de Vall Banc Wealth Management, una divisió dissenyada per donar servei inicialment a particulars amb patrimoni i institucions.

La iniciativa aporta solucions personalitzades de valor afegit centrades en les necessitats específiques de cada persona. El nou servei deixa enrere la banca privada tradicional i adopta un enfocament global de les necessitats financeres i personals del client.

Vall Banc Wealth Management
Foto: Vall Banc

Mitjançant una aproximació agnòstica i independent en l’elecció de productes i serveis de propis i de tercers, i amb total transparència vers els clients, Vall Banc ofereix les millors estructures de gestió de patrimoni i assessoria fiscal així com de planificació patrimonial i de gestió del risc d’inversió sempre a la mida de cada usuari.

El Wealth Management de Vall Banc busca aportar una visió agregada de les posicions de l’inversor incloses aquelles que manté a altres entitats, amb una anàlisi conjunta de riscos i distribució d’actius per tal d’estructurar les millors solucions als reptes financers i personals del client. Per aconseguir-ho, Vall Banc compte amb les millors col·laboracions internacionals amb els líders de la indústria com BlackRock i amb referents com Kersio, amb una assignació personalitzada d’actius estratègica que elegeix i cura les inversions internacionals de millor qualitat i les optimitza amb el sistema Aladdin.

Espais renovats de Vall Banc a Escaldes-Engordany
Foto: Vall Banc

“En la gestió de patrimonis, els temps de l’assessorament basat en productes han acabat. Ara no es tracta de vendre productes específics sinó d’oferir solucions integrals d’inversió. El nostre objectiu és establir un servei que compleixi els millors estàndards mundials i les necessitats cada vegada més àmplies dels nostres clients”, tal com ha indicat el conseller delegat Michael Christner que ha xifrat en més de 15 milions d’euros la inversió global en millora d’infraestructures i serveis.

Aquest mateix mes, la institució ha inaugurat les instal·lacions de Wealth Management situades a l’avinguda Carlemany.

L’acte, que ha congregat més d’un centenar de persones, ha permès mostrar els nous espais d’atenció al client creats i conceptualitzats per oferir un servei personal, pròxim i eficient. “Per fi podem ensenyar el treball de formiga, constant i no sempre visible que s’ha realitzat en els últims anys. Un treball que és el reflex del canvi profund realitzat a l’entitat”, ha constatat el conseller delegat de Vall Banc, Michael Christner. “En els pròxims mesos serem capaços de desplegar els nostres nous serveis de wealth management: la joia de la corona de la nostra proposta per als clients. Ho complementarem amb la presentació d’un Easy Banking, una banca simple i eficient per als nostres clients”.

Oficines de Vall Banc a l'avinguda Carlemany
Foto: Vall Banc

En aquest context, el conseller delegat s’ha mostrat optimista amb el futur de l’entitat: “El meu convenciment que el Wealth Management de Vall Banc és un servei únic és total i ens apassiona poder portar a Andorra la millor eines i sistemes i els millors col·laboradors, com BlackRock. Aquesta combinació ens permet iniciar aquí un projecte escalable a nivell internacional”. El representant de Vall Banc ha posat èmfasi en el fet que la marca “creix i seguirà creixent amb el convenciment del potencial d’Andorra”. Alhora ha recordat la implicació social de l’entitat que dona suport a iniciatives com les impulsades per l’Associació Andorrana Contra el Càncer o el programa d’educació MISTI que implica el Govern i el MIT. Christner s’ha mostrat satisfet de formar part d’una Andorra que té un marc regulador modern i que treballa per continuar enfortint l’economia.