(+Fotos) Mans Unides, a tocar del pressupost necessari per als projectes de la campanya 2022

L’associació Mans Unides, coneguda pels seus esforços en lluita contra la fam al món, va recaptar uns 500 euros a l’últim concert benèfic que va organitzar el passat 18 de maig, al Prat del Roure.

Fotos: César De Pablos

Concert de Mans Unides

Una vegada més, la sala del Prat del Roure es va convertir en un punt de trobada per les ànimes més solidàries i empàtiques, ja que, cadascun dels assistents al darrer concert benèfic de Mans Unides, va aportar el seu granet de sorra per apropar l’associació a l’import general que permetrà cobrir tots els projectes plantejats per a la campanya 2022.

Martha Roquett

Aquests programes, que es realitzaran a diferents països com ara Hondures, Senegal, Camerun, Burkina Faso i la República de Guinea, busquen posar en marxa iniciatives específiques com, per exemple, condicionar i millorar infraestructures educatives, afavorir la inserció educativa preescolar i primària, renovar un orfenat, promoure la inserció laboral de joves en el sector de la metal·lúrgia, entre altres. Tot plegat representa per a Mans Unides un cost de 140.809 euros.

Concert de Mans Unides
Un pas més a prop

Martha Roquett i el Blue Note Group, conformat per la pianista Teresina Serra, el vocalista i saxofonista Guillem Tudó, el bateria Adrià Tudó i el guitarrista Oriol Tudó, van obsequiar els presents amb un recital musical dividit en dues parts. Al primer bloc, en clau de jazz, el públic es va delectar amb èxits com ara ‘La vie en rose’, d’Édith Piaf; ‘Dream a little dream of me’, de Doris Day, i ‘What a wonderful world’, de Louis Armstrong.

Concert de Mans Unides

La segona part va anar marcada per una línia de pop, en què Martha Roquett va interpretar un single d’autoria pròpia, ‘Papallones’, que no va deixar indiferent a ningú. Altres hits com ara ‘Yellow’, de Coldplay, i ‘Shallow’, de Lady Gaga i Bradley Cooper, també van ser ben apreciats pels espectadors.

Guillem Tudó

Gràcies a aquest tàndem, Mans Unides va poder sumar uns 500 euros més a la seva guardiola solidària. A falta d’aproximadament uns 16.000 euros per arribar a la necessària meta, l’associació fa una crida a continuar fent aportacions a través del lloc web www.mansunides.ad, que compta amb una passarel·la de pagament virtual perquè cadascú, des de les seves possibilitats, pugui contribuir a aquesta causa solidària.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Concert benèfic de Mans Unides