Margarida Cepeda presenta el seu nou treball artístic a la Galeria Atelier

La Verge de Meritxell és una de les protagonistes de la nova exposició de Margarida Cepeda ‘Aparicions’,  que acull la Galeria Atelier d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Nelly Dedea

Margarida Cepeda

Es tracta d’una mostra de més d’una desena de pintures, que ressalten la bellesa i la divinitat del gènere femení. L’exposició parteix de la imatge de la Verge de Nostra Senyora de Meritxell, una pintura que l’artista portuguesa ha obsequiat al Govern d’Andorra com a agraïment a l’acolliment que ha rebut al país. En les diverses obres que conformen l’exposició, la figura femenina i la naturalesa adquireixen un gran valor.

Margarida Cepeda

Cepeda explica que la mostra rep el nom ‘Aparicions’ perquè “en cada quadre hi ha un ambient natural de roques d’Andorra amb aparicions d’éssers humans, en situacions inesperades, que es relacionen amb la mística i el món més meravellós”.

Margarida Cepeda

L’exposició es pot visitar a la Galeria Atelier, situada en l’Av. Copríncep de Gaulle 1, Escaldes-Engordany, de dilluns a divendres, de 14 h  a 18 h, i els dissabtes, de 10 h a 13 h i de 14 h a 18 h. L’entrada és gratuïta.

Biografia

Margarida Cepeda va néixer a Lisboa, Portugal, a l’abril de l’any 1959. És la tercera de quatre germans. Va culminar els seus estudis a l’Escola de Belles arts de Lisboa l’any 1983. La seva obra es troba repartida en nombroses col·leccions privades a Portugal, Espanya, França, Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units i ara Andorra, a la Galeria Atelier d’Escaldes-Engordany.

Margarida Cepeda