MJG Gestions continua amb la seva expansió

El despatx de comptabilitat i gestoria, MJG Gestions, es va mudar a l’avinguda de Sant Antoni, núm. 42, de La Massana, on continua oferint la mateixa qualitat de servei que el caracteritza des de fa 5 anys.

Fotos: Nelly Dedea

Esdeveniment inaugural de MJG GestionsLa María José Gómez, amb més de 30 anys d’experiència en el món de la comptabilitat, va decidir, ara fa 5 anys, emprendre el seu propi negoci. El que va començar com un petit projecte, és ara sinònim de solidesa i el resultat de la confiança que els clients han dipositat en MJG Gestions. Però això, evidentment, està vinculat a la seriositat, integritat i eficiència, que Gómez ha mostrat a l’hora de desenvolupar la seva feina.

MJG GestionsEl passat 10 de desembre, es va celebrar la inauguració oficial de local ubicat, a l’avinguda de Sant Antoni, molt a prop del centre de La Massana, i va comptar amb la presència de familiars i amics de María José Gómez, entre els quals també cal destacar la presència de la ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés.

Judith Pallarés a MJG GestionsL’abast de MJG Gestions és integral, ja que és capaç de gestionar qualsevol necessitat en matèria comptable, però també de fiscalització, declaració d’impostos, tràmits administratius i altres tipus, com ara tot el relacionat amb la seguretat social, residències i obertures de societats. “Una de les coses que ens fa diferents és que ens adaptem a qualsevol escenari, ja que coneixem tots els processos que afronta una empresa”, va explicar Gómez, que compta amb el suport de dos empleats més al seu equip.

Si bé les empreses representen un volum important de la seva feina, MJG Gestions atén eficientment les necessitats dels professionals autònoms i, per descomptat, dels privats que requereixen una correcta gestió del seu patrimoni. Per a MJG Gestions, tant l’ampli espectre que abasta com la seva capacitat de resoldre tota mena de problemes o conflictes que es puguin suscitar en la gestió empresarial, són els elements que marquen la diferència, amb un tracte proper, seriós i de respecte total de la privacitat dels seus clients.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.