Gala Perfumeries va celebrar el Nadal amb el seu equip

Desenes de treballadors d’Andimesa, la societat que acull la prestigiosa xarxa de Gala Perfumeries i altres franquícies, com ara Jo Malone London, M·A·C i Bobbi Brown, van gaudir d’una càlida i divertida trobada amb motiu de les festes nadalenques.

Fotos: César De Pablos

sopar d'empresa de Gala PerfumeriesMoltes empreses, en arribar el mes de desembre, aprofiten aquest moment per a relacionar-se amb el seu equip humà, en bona part per a impulsar la companyonia i, també, per a agrair l’esforç que, dia rere dia, els empleats aporten a cada negoci. Gala Perfumeries i el grup Andimesa no són l’excepció, i van oferir un sopar on les rialles i el goig no van faltar.

Sortejos sopar d'empresa de Gala PerfumeriesLa nit va començar amb unes breus paraules de Mercè Carbonell, directora general d’Andimesa, que van servir d’antesala a la projecció d’un vídeo, el qual va mostrar un balanç de les fites assolides per l’empresa durant el 2019. Maria Rosa Vergés, directora de màrqueting i comunicació; Joan Sans, director de compres i logística, i Òscar Bernet, director de TI, també van formar part de la celebració.

Premiades al sopar d'empresa de Gala PerfumeriesLa vetllada va comptar amb diferents activitats, però una de les més esperades va ser la dels obsequis i regals, ja que Andimesa va sortejar entre els seus treballadors tota mena d’obsequis, que comprenien, des de dies de festa cortesia de l’empresa, fins a forfets d’esquí, a Ordino Arcalís, tractaments de bellesa a Dermandtek, entrades dobles per veure partits del Morabanc Andorra, entrades per a Caldea i Inúu, ampolles de xampany Veuve Clicquot, revisions oftalmològiques amb Vallmedic Visió, i altres sorpreses més. Enguany, el premi especial va consistir en una escapada a Sant Feliu de Guíxols.

Convidats al sopar d'empresa de Gala PerfumeriesEn cloure els sortejos, tots els convidats van gaudir de diversos aperitius i una barra lliure, mentre que els millors èxits musicals de les últimes dues dècades van donar un toc encara més acolorit a la celebració nadalenca d’Andimesa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Barra lliure a sopar d'empresa de Gala Perfumeries