Moda y Arte arriba a la seva 5a edició

El passat diumenge, dia 26 de gener, va tenir lloc la 5a edició de Moda y Arte, a l’Hotel Sant Gothard, a Arinsal. En aquesta oportunitat, el format de música i desfilada, va estar ambientat en l’estil ètnic hindú i va fer gaudir d’allò més al nombrós públic assistent a l’acte.

Fotos: César Vidal

Desfilada Moda y Arte 2020Des que el passat 10 d’abril del 2019 donés el tret de sortida a la primera edició del concurs ‘Moda y Arte’, ja s’han celebrat cinc edicions, que consoliden l’esdeveniment com a un dels esdeveniments més importants de bellesa i música, que s’organitzen al Principat d’Andorra.

Jose Costa i Alfred LlahíOrganitzat per Yolanda Cid, directora de l’agència de models MODESLY ARTISTS ANDORRA, i patrocinat per l’empresari Jose Costa, de Nova Constructora, els assistents a l’acte van poder gaudir d’una vetllada carregada de bellesa i glamur, on l’ambientació de l’esdeveniment va tenir com a motivació l’estil ètnic hindú. Com ja és habitual en aquest tipus d’espectacle, la fórmula emprada per la seva creadora va ser la de fusionar música i desfilada.

Nens a la desfilada Moda y ArtePel que fa a la part musical, Yolanda Cid va comptar en aquesta ocasió amb les cantants: Sharon Prat, Mari Carmen Laguna, Angie Millán i Carolina Burlago. Pel que fa als models, en categoria adulta, van desfilar: Lisa Baumartner, Gabriela Reís, Tatiana Afonso, Tatiana Misko, Abril Ivanoff, Imanol Fábregas, Dayane Huerta, Gemma Serkedaki, Sanjana, Sarita Piarali i Melissa Techera. En categoria infantil van desfilar: Max Rossell, Chloe Jeck, Miranda Massagué, Kelly de Lima, Sharon Prat, Melany Soares, Audrey Mae, Dasha Martins, Izan García, Yaiza Nova, Sarah Soares i Yara Oliveira.

Noia desfilant al Moda y Arte 2020L’esdeveniment va comptar també amb la presència de destacats models internacionals com ara, Nicol Salazar, Miss Trans Uruguay 2019; Iván Alejo, Míster Andorra i International Global; Daniel Afonso, Míster Portugal i Míster Fitness; Mónica Fernández, Miss Andorra i primera dama d’honor Internacional Belleza y Miss Elegancia; Elisabete Costa, Miss Portugal; i Joe Jeck, Míster Andorra.

Moda y Arte 2020Com ja és habitual, l’acte va estar presentat per Yolanda Cid, que va comptar amb nombrosos col·laboradors com ara, Nova Constructora, Hotel La Lluna, Hotel Coma; restaurant Tòpic, Bar ‘O’, Restaurant Gaspà, Perruqueria A+A, Twenty Andorra, D’Indian Badalona, Sandra Oliveira, Carla de Lurdes, Quino Victorino, Steven Vázquez, Maika Conesa i el Dj Luis Vila. També va comptar amb cares conegudes com ara, Alfred Llahí, Manel Leitao, Rachid; Gema Miguel, July Fernández i Sonu i Sonia Tublani.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Yolanda Cid