Montblanc renova el corner i aposta per innovar amb una boutique

L’espai Montblanc presenta una façana molt renovada amb el nou concepte de Boutique dissenyat de la mà del francès Noé Duchaufour-Lawrance. L’entorn presenta una estètica molt pura i relaxada.

Rellotges montblanc
Foto: César De Pablos

La nova Boutique ofereix als clients una experiència multisensorial. El Conseller Delegat de Montblanc Internacional, Jérôme Lambert, assegura que la nova boutique encarna el Montblanc d’avui i la visió del demà.

Nou corner montblanc pyrenees andorra
Foto: César De Pablos

Els mobles, dissenyats per Duchaufour-Lawrance, són una reminiscència de l’època Art Nouveau, que va veure néixer la Maison Montblanc. La selecció dels materials utilitzat dins de la boutique no només expressa els codis europeus de la Maison pel que fa l’elegància i l’esperit artesà sinó que també serveix per identificar cada categoria pels diferents materials utilitzats.

ploma font montblanc
Foto: César De Pablos

La rellotgeria brilla a través de la utilització del bronze, cuir i fusta; el cuir negre i la fusta de noguera reflecteixen sobre els articles de pell, i de la seva part, els metalls i les laques evoquen als instruments d’escriptura i les joies.

Convidats inauguració montblanc pyrénées andorra
Foto: César De Pablos

En el nou corner Montblanc trobareu una gran selecció d’instruments d’escriptura, peces de rellotgeria, joieria i articles de pell.

Equip montblanc pyrenees andorra
Foto: César De Pablos

A l’acte d’inauguració del nou espai que ha tingut lloc aquest dijous a les 19 hores a Grans Magatzems Pyrénées Andorra han tallat la cinta Ramón Oliva director General, Ivan Armengod director de Grans Magatzems Pyrénées i per part de Montblanc, Francesc Carmona, managing director Spain Monblanc.

Gaudeix de totes les fotos de la inauguració d’aquest corner Montblanc al nostre Facebook.
Directius pyrenees andorra
Foto: César De Pablos