Fun Market ofereix creativitat i diversió en un marc incomparable

Ahir al vespre es va celebrar, a la terrassa de Buda Gastro, la primera edició del ‘Fun Market Summer’, un esdeveniment que va oferir al nombrós públic assistent, una àmplia oferta d’activitats com ara moda, complements, artesania i diferents creacions dels nous dissenyadors andorrans.

Savage Fun Market Summer Andorra 2018
Foto: Paula Cristina

Les marques que van prendre part en aquesta edició del Fun Market van ser: Punkarrillas, The Sneaker One, La Casa del Marc, LBD Seventees, Engris, Another Fashion World, La Mà de la Mar, Besos de Amore, IAM, AND, Lola, Handmade, Eleonora Isturiz, Be Creative, Biju Ceramica, Meet Johns, Boho, Backstage i Mr. Hype.

Txell Punkarrillas Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

L’esdeveniment va començar a les 19 hores i es va allargar fins ben entrada la matinada, ja que el públic assistent va poder gaudir, no només de shopping, sinó també de música i alta gastronomia. Les diferents notes de la vetllada van estar a càrrec de Toni Roca & Friends, el flamenc; Ángel de Andrés, el Funky House i Andrés Riestra, les seves espectaculars creacions gastronòmiques.

Marc Vidal pintant un quadre al Fun Market
Foto: Paula Cristina

Un compendi de diferents activitats i sensacions, que van deixar un gran regust de boca a tots els assistents: Ara toca esperar la pròxima edició del Fun Market que serà el pròxim 9 d’agost d’enguany.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Música en viu Fun Market 2018
Foto: Paula Cristina