La Gran Bicoca del Sant Eloi, un premi segur

El dia del sorteig de la loteria espanyola de Nadal hi haurà un afortunat que haurà comprat una butlleta de 5 euros i que tindrà un premi molt especial: la Gran Bicoca del Sant Eloi, una immensa i espectacular cistella valorada en 200.000 euros

La gran bicoca sant eloi
Foto: Nelly Dedea

El premi no quedarà mai desert, perquè si el número del primer premi no s’ha venut, o el guanyador no és presenta es passarà al segon, si no al tercer quart o cinquè. Des del passat 20 de juliol, les butlletes de La Gran Bicoca es poden adquirir per un preu de 5 euros al Centre Sant Eloi, les estacions Total i en prop de 300 punts de venda del país. També per Internet, a la web www.granbicoca.com, un sistema que també permet regalar butlletes a amics i familiars.

Persones presentació gran bicoca sant eloi
Foto: Nelly Dedea

El sorteig està organitzat pel Grup Sant Eloi i compta amb un gran nombre de col·laboradors. Hi haurà un únic guanyador de tot el lot, valorat en 200.000 euros, on hi figura, per exemple, un Mercedes GLC  63 AMG, un Smart Cabrio, una moto BMW, dues bicicletes elèctriques, un joc de maletes Louis Vuitton, un viatge de súper luxe a Tòquio per a dues persones, 100 dècims de la loteria de Reis de la Bruixa d’Or, un rellotge Bulgari i un Tag Heuer, petits electrodomèstics i una sèrie de xecs regal. N’hi ha un de 5.000 euros per gastar al supermercat Condis-Sant Eloi, un de 3.100 per comprar productes a la parafarmàcia Sant Eloi, un val de 5.000 euros per posar gasolina a les benzineres Total i un xec de 5000 euros a les botigues Via Moda. També hi ha articles d’electrònica, com un iPhone X, un ordinador Apple, tractaments a Caldea, un abonament a Naturlàndia, joguines o un lot de Perfumeria Júlia.

Persones sant eloi
Foto: Nelly Dedea

Per donar a conèixer el contingut de La Gran Bicoca, Sant Eloi ha fet un muntatge espectacular a la façana del supermercat, on s’hi poden veure els vehicles i la resta d’elements de la panera.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.