Música i molta festa al ball de final de curs del Lycée

La festa va aplegar més d’un centenar de graduats del batxillerat francès de diferents especialitats, que van compartir una nit plena de música, balls, rialles i bona companyonia

Fotos: Noelia Farias

Com no podia ser d’una manera, en una nit tan especial, tots els alumnes van voler mostrar la seva millor versió. Alguns van optar per un look elegant amb vestits una mica més formals, mentre que altres van preferir un look més distès i menys convencional. Però, independentment del seu estil, cadascun es va divertir a la seva manera i va compartir moments memorables amb els seus companys de classe.

“The last night”, agrupació musical formada per joves de l’escola, va ser l’encarregada d’amenitzar la festa, amb un repertori ple de cançons conegudes per tots els estudiants, que van transformar el poliesportiu del Lycée en una gran pista de ball, creant una atmosfera màgica i plena d’emoció.

Durant la celebració, els pares que formen part de l’APA van prendre la responsabilitat de proveir el menjar i organitzar el guarda-roba, de manera que els estudiants no haguessin de preocupar-se per res, només de gaudir el moment. Els professors del centre educatiu també van acompanyar a l’alumnat al llarg de la nit. La seva presència va afegir un toc especial a la celebració, fomentant la relació entre docents i alumnes fora de l’entorn acadèmic.

I, a una nit memorable com la del final de curs, l’excitació i el nerviosisme no van faltar, ja que, abans de la mitjanit,es van donar a conèixer els guanyadors dels concursos que cada any organitza l’escola, on s’escull el millor bromance, tant masculí com femení; l’alumne més patriòtic, el més pallasso, el més festiu, el més fluix, el més esportiu, el més artístic, i el rei i la reina del ball. A més a més, també es va premiar la implicació en els estudis del Marc, amb un obsequi pensat exclusivament per a ell.