Nova Constructora va celebrar una revetlla de Sant Joan molt especial

Un habitual aire de companyonia i caliu es va respirar a la revetlla de Sant Joan, una festivitat que, per a Nova Constructora, va ser l’excusa perfecta per a retrobar-se amb persones estimades, després d’un llarg període de confinament i distanciament social.

Fotos: Nelly Dedea

Convidades al sopar de revetlla de Sant Joan

El passat 23 de març, com cada any, es va celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan, una festa que va omplir de goig i caliu els carrers del Principat. Per a Jose Costa, President de Nova Constructora, aquesta va ser una oportunitat ineludible per a tornar a gaudir de la companyia dels seus amics i éssers estimats, que van acudir a una de les cites més esperades de l’any.

Nova Constructora i el seu President, Jose Costa, van agrair el servei atent i amable dels cambrers i cuiners del Restaurant Beluga

Sardines a la revetlla de Sant Joan

El restaurant Beluga va acollir la celebració, que es va realitzar entre el guirigall dels convidats i l’expectativa d’una vetllada especial, entre persones que es van saludar per primera vegada després de tres llargs mesos de distanciament. A la terrassa de l’establiment, va haver-hi degustacions de diferents aperitius, com ara torrades de pernil ibèric, torrades de llom ibèric, foie gras amb crema de figues, torrada de salmó marinat amb guacamole, formatge manxec, pastís de bacallà, cresta de carn, croquetes a l’estil Beluga i botifarra d’Andorra, delicatessen que van servir d’antesala a un sopar agradable.

Durant el sopar, realitzat amb motiu de la revetlla de Sant Joan, es va celebrar l’aniversari de la Maria Cepeda, encarregada de l’empresa Nova Neteja

Maria Cepeda i Jose Costa

Abans que els plats del xef Manel Leitão arribessin a les taules, la Paula Cristina, World Top Model Andorra 2018, va oferir el discurs inaugural que va marcar l’inici de la celebració, amenitzada per música folklòrica de Portugal i pel grup Euphoria. Mentrestant, els convidats van gaudir del típic caldo verd portuguès, el pop amb patata de romaní i vieires amb crema de poma, i de les esperades sardines amb broa de blat de moro i oli d’oliva, plats que van compaginar perfectament amb la carta de vins proposada pel restaurant.

Grup Euphoria

Després de gaudir de la tradicional coca de Sant Joan i dels xupitos, la festa va continuar a l’exterior de l’establiment, on la traca i la pirotècnia van estar a l’ordre del dia. Entre els esclats, les llums acolorides i les rialles dels convidats, va cloure una nit molt especial que molts recordaran.

Focs d'artifici a la revetlla de Sant Joan