Una primavera plena de color i d’orgull LGBTQ+

Malgrat que ens trobem a l’època estival, la paraula “primavera” va cobrar especial importància durant la nit del 27 de juny, quan la Pizzeria Primavera es va vestir de festa, amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGBTQ+, el qual es commemora mundialment cada 28 de juny.

Fotos: César Vidal

Orgull LGBTQ+ a la primavera

Cada dia són més les persones sensibles amb la causa de la comunitat LGBTQ+, quina lluita, per una societat més tolerant i més justa, ha escalat fins a les més grans esferes de l’opinió pública. Des de referents de la indústria del cine i la moda, fins a gegants corporatius d’arreu del món, van canviar els seus colors habituals per l’icònic arc de Sant Martí, un símbol que avui evoca un missatge de no discriminació envers les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i queer.

Michelle Relayze al Orgull LGBTQ+ a la primavera

Al Principat d’Andorra, la Pizzeria Primavera va fer un pas endavant en defensa dels drets d’aquest col·lectiu, i va acollir la festa ‘Pride en la Primavera’, amb la qual va enaltir els valors d’inclusió, respecte, tolerància i solidaritat, que representen el Dia de l’Orgull LGBTQ+. Amb un sopar especial per a l’ocasió, el restaurant d’Andorra la Vella es va omplir de gom a gom per a gaudir d’una nit única i divertida.

Convidats al dia de l'Orgull LGBTQ+ a la primavera

L’amfitriona de la vetllada va ser la Michelle Relayze, Miss Trans Espanya 2019, qui va captivar el públic amb el seu carisma i personalitat alegre, qualitats que van servir de fil conductor de les diferents activitats preparades per a delectar els convidats, entre els quals van ser-hi presents Marc Pons, com a secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Mireia Porras, cap de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat; Antonio Miralles, director d’Andorra 2000; i David Jiménez, intèrpret de llengua de signes, i representants de l’associació Diversand.

Bandera LGBTQ+

Si bé la nit va ser del tot amena i va comptar amb shows i sortejos, la Michelle Relayze no va deixar passar l’oportunitat per a llançar un missatge de respecte i d’acceptació de les persones pertanyents al col·lectiu LGBTQ+, a les quals considera un membre més de la nostra societat.