Nova Constructora dona suport als àrbitres de futbol sala

A finals del mes de desembre de l’any passat, l’empresa Nova Constructora es va convertir en patrocinador oficial dels àrbitres de futbol sala de la Lliga Viatges Pantours, adscrita a la Federació Andorrana de Futbol (FAF). Dissabte passat, el gremi d’àrbitres de la disciplina esportiva va compartir un sopar amb l’empresari José Costa, president de Nova Constructora.

Jose Costa president Nova Constructora
Foto: Paula Cristina

La cita va ser al restaurant Beluga, on el cos d’àrbitres i les seves famílies van gaudir d’una vetllada, amb el reconegut empresari que, durant aquests últims anys, va apostar pel desenvolupament de l’esport al Principat d’Andorra. Els col·legiats van agrair la mostra de suport i el patrocini de Nova Constructora, amb una placa commemorativa, que va rebre el mateix José Costa, per ser la primera empresa en patrocinar oficialment els àrbitres de futsal.

Sopar al Beluga Nova Constructora
Foto: Paula Cristina

El logotip de Nova Constructora es lluirà a les samarretes dels àrbitres fins a la pròxima temporada, segons informació oficial de la FAF, i l’empresa no descarta la possibilitat d’ampliar la continuïtat d’aquesta relació, en un esforç per promoure el futbol sala en les categories sènior i base.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Plat restaurant Beluga
Foto: Paula Cristina