Dermandtek, l’eficàcia provada en medicina estètica

La clínica Dermandtek acaba d’incorporar el dispositiu mèdic no invasiu més avançat que resol eficaçment els problemes estètics de cara i cos, com la remodelació, la reducció de cel·lulitis i greix, la reafirmació de la pell i la reducció d’arrugues sense necessitat de cirurgia.

Venus LegacyTM és una aparatologia mèdica que permet realitzar tractaments de remodelació corporal 4D, rejoveniment i reafirmació facial d’una forma còmoda, eficaç, segura, per a tot tipus de pell i sense necessitat de baixa mèdica. És un aparell d’última generació que només es pot adquirir en centres mèdics; Dermandtek en té l’exclusiva a Andorra.

Dermandtek tractament venus legacy
Resultats després de 5 sessions

L’avantatge competitiva respecte a d’altres tractaments és que Venus LegacyTM  funciona amb dues tecnologies patentades que són la tecnologia MP2 i la tecnologia VaripulseTM, que aconsegueixen dividir per dos el temps que requereix cada tractament i, per tant, l’eficàcia és major.

La tecnologia MP2 o Multipolar Magnetic Pulse és la primera que aplica pols magnètic en el camp de la medicina estètica. Es tracta d’una tecnologia segura, efectiva i indolora que combina la radiofreqüència multipolar i els camps magnètics polsats. D’aquesta forma s’optimitza al màxim la radiofreqüència, permetent una acumulació ràpida i segura del calor, així com el manteniment senzill de la temperatura terapèutica necessària en cada cas durant tot el tractament aportant així resultats immediats i permanents a llarg termini en reafirmació de la pell, reducció d’arrugues i cel·lulitis, així com la disminució de la circumferència corporal.  D’altra banda, té incorporada la tecnologia VaripulseTM que proporciona en un sol moviment un massatge mecànic i un drenatge limfàtic que facilita una lipòlisis efectiva i una penetració de l’energia més profunda ajudant a tractar els dipòsits de greix subcutani i la cel·lulitis, així com augmentar la circulació sanguínia, estimular el drenatge limfàtic i redefinir el contorn corporal.

Tractament de Dermandtek
Resultats després de 7 sessions

Aquesta nova adquisició de Dermandtek s’inscriu en la línia d’incorporar l’última tecnologia d’avantguarda a la clínica i de crear sinergies entre la dermatologia i els tractaments estètics. Aquest mes, conjuntament amb el Centre d’Assessorament Dietètic MPJ i amb la col·laboració de Roca Ribes i Monkeytrainer22, la clínica Dermandtek llança una campanya basada en el lema “Em veig bé, em sento bé” amb la finalitat d’ajudar i acompanyar les pacients i els pacients a sentir-se bé amb si mateixos i aconseguir els objectius proposats en cada cas, combinant pautes dietètiques amb sessions de remodelació corporal, així com un taller pràctic de cuina saludable i una rutina personalitzada d’exercici físic.

Dermandtek andorra
Resultats després de 10 sessions