Novetats de Clarins a Gala Perfumeries

Gala Perfumeries va acollir la presentació de les últimes novetats de Clarins en la seva gamma de maquillatge. De la mà de Zaira Tarin, maquilladora estrella de la marca, les clientes van poder descobrir la millor manera d’utilitzar els productes.

Noies i la maquilladora de Clarins
Foto: Nelly Dedea

L’última escola de maquillatge de Clarins que Gala Perfumeries va oferir a les seves clientes i amigues, va reunir un públic fidel que va assistir a les diferents sessions convocades, on es van explicar les últimes novetats en matèria de maquillatge.

Productes Clarins
Foto: Nelly Dedea

Zaira Tarin, maquilladora estrella de la marca, va tornar a mostrar les excel·lències dels productes Clarins i la manera d’utilitzar-los des de la perspectiva d’un professional del maquillatge. Com és habitual, l’escola va ser gratuïta i va comptar amb un gran nombre de participants.

Zaira Tarin, maquilladora Clarins
Foto: Nelly Dedea

La sessió començava per desmaquillar la pell en profunditat amb el tònic desmaquillant exprés, i posteriorment els ulls, amb el desmaquillant Douceur abans de procedir al maquillatge. Seguidament, era el torn del contorn d’ulls: Zone Regard i posteriorment el sèrum: Double Sérum, per després aplicar la crema hidratant Hydra-Essentiel que ajuda a que la pell recuperi la seva capacitat natural de retenir aigua. Amb la pell neta i hidratada era el torn del maquillatge.

Producte cosmètic Clarins
Foto: Nelly Dedea

Skin Illusion va ser la base escollida. Per tal d’il·luminar la mirada i corregir les bosses i ulleres dels ulls, és ideal aplicar el corrector amb pinzell perfeccionador de Clarins, i per fixar i aportar un to bronzejat a la pell, no hi ha res com les pólvores Bronzing duo de Clarins. Per als ulls, es van utilitzar els nous colors de Palette 4 Couleurs amb quatre tons rosats. Després es va delinear el voltant de la parpella mòbil amb el llapis Stylo 4 couleurs de Clarins amb 4 mines retràctils enriquides amb cera de gira-sol, jojoba i acàcia negra.

Noia en mirall
Foto: Nelly Dedea

Per donar un bon acabat, la màscara de pestanyes i tractament Supra Volume de Clarins que dona cos i revifa les pestanyes. I per acabar, els llavis amb el labial Joli Rouge de Clarins enriquit amb extracte de salicomia i oli de mango.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Noia Clarins
Foto: Nelly Dedea

democrates 2023