(+Fotos) ‘Paisatges d’aquarel·la’, de Mireia Tarrés al Roc Art

Inspirada en la bellesa de la natura, la mostra paisatgística, formada per una vintena d’aquarel·les creades per l’artista andorrana Mireia Tarrés, es pot visitar fins al 20 d’abril al nou espai expositiu de la Xarranca, Roc Art, ubicat a la planta baixa de l’Hotel Roc Blanc.

Fotos: Noelia Farias

Es defineix com una pintora de sensacions, emocions, llums i contrastos. Assegura que amb la seva pintura li agradaria que la gent que observa les seves obres s’emportés a casa seva la mateixa sensació que ella té quan està pintant i veient un paisatge. “Crec que ho estic aconseguint perquè últimament el feedback que estic rebent és molt positiu. La gent em diu que es relaxa molt quan miren els quadres i que els troben molt macos”, va assenyalar Tarrés, fent referència a ‘Paisatges d’aquarel·la’, la tercera exposició de la seva carrera.

L’aquarel·la és la tècnica escollida per l’artista per donar a conèixer la seva obra, ja que es tracta d’un mètode “molt agraït i espontani” que li permet pintar en formats més reduïts, així com treballar els reflexos i transparències pròpies de l’aigua. A la mostra hi ha cinc paisatges del fons marí creats in situ a la Peixera, l’antic espai expositiu de la Xarranca. També hi ha un paisatge on es destaca un moment del dia, el capvespre i, a més a més, una sèrie de quadres amb flors, que per la seva bellesa, l’artista va voler compartir amb el públic.

Mireia Tarrés va ser una de les pintores seleccionades per la Comissió Nacional de la UNESCO a Andorra per representar el país a la primera edició de l’ArtCamp Andorra als Emirats Àrabs, on va compartir una gran experiència creant, juntament amb altres artistes seleccionats procedents de més de quinze països del món àrab, una exposició conjunta que aviat es podrà veure a Andorra i que fins ara ha estat exposada a diferents seus a l’Emirat Àrab d’Ajman. Recentment, la seva obra ha estat seleccionada per formar part del Circul’Art Andorra 2023.

EXPOSICIÓ ART ROC_AMB LOGO-1322