(+Fotos) Park Piolets inaugura la temporada d’hivern amb una gran festa

La nova temporada d’hivern al Park Piolets va arrencar amb una espectacular celebració que va reunir a un centenar de persones, les quals van poder descobrir les millores que l’establiment hoteler ha incorporat recentment.

Fotos: Xavi Pujol

El director general de Park Piolets, Ludovic Pierre Duprat, juntament amb els propietaris de l’establiment, va ser l’amfitrió de la festa, compartint amb els clients i amics les novetats que l’establiment ha experimentat amb la seva última reforma. Amb la recent consecució de la seva cinquena estrella, l’hotel s’ha consolidat com una opció d’allotjament de luxe, amb instal·lacions més àmplies i modernes per assegurar als seus clients una estada inoblidable.

Entre les novetats més destacades de cara a l’estiu 2024 es troba l’obertura de la Trattoria, sota el segell  d’Andrea Tumbarello, així com de noves sales MICE i un Kids Club.

Més enllà de les instal·lacions i les comoditats millorades, el veritable distintiu del Park Piolets és el seu excepcional equip humà. Un nodrit grup de professionals especialitzats que  fan que cada client se senti com a casa seva, oferint un servei personalitzat i de qualitat.

La festa de presentació va ser tot un esdeveniment, amb la presència d’un DJ, un saxofonista, i artistes especialitzats en crear un ambient vibrant. Els pinta cares i un photocall van afegir un toc de diversió a la nit, que va culminar amb un impressionant espectacle de focs d’artifici.

Park Piolets inaugura la temporada d’hivern amb una gran festa