(+Fotos) El fabulós quinto de Nadal de l’escola francesa d’Encamp va aplegar més de 700 assistents

El passat 16 de desembre, l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Encamp (APAEFE) va organitzar el seu tradicional Quinto. Un esdeveniment destinat a recaptar fons per a les activitats educatives del centre, on el Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es va convertir en el punt de trobada per a més de 700 persones, que es van unir per gaudir d’una vetllada plena de premis, entreteniment i rialles.

Fotos: Reinaldo Márquez

Com ja és tradició, l’APAEFE va organitzar el “Fabulós” quinto de Nadal amb el suport i la generositat de diversos establiments del país. Com cada any, el quinto va oferir la possibilitat de difondre el nom o logotip de l’entitat, durant tota la nit, i davant de més de mig miler de persones. La diversitat dels col·laboradors va ser excepcional, des de bancs fins a botigues, asseguradores, supermercats i empreses del sector de la construcció. Totes elles van demostrar una comunitat compromesa amb l’educació dels més joves. El Comú d’Encamp va reforçar aquesta causa cedint l’espai per a la celebració i contribuint amb regals com ara abonaments per al Centre Esportiu local.

Els premis van despertar somriures i emocions entre els assistents. Des d’experiències inoblidables com ara un viatge a Eurodisney fins a forfets de temporada per a esquiar, una moto, una PlayStation, una TV led, una cadira gamer, un Satisfyer, un ordinador, vals de descompte de tota classe, lots amb productes de tota mena, menús de restaurant i roba, entre moltes altres sorpreses.

Durant tot l’any, mitjançant la captació de fons a través d’aquestes iniciatives, els membres de l’associació de pares d’alumnes treballen de manera altruista per garantir que els estudiants de l’escola francesa puguin gaudir de celebracions com la castanyada, el carnaval, l’arribada del Pare Noel i les activitats de final de curs. A més d’això, també destinen recursos a sufragar excursions a la neu per als nens més petits, contribuir a les despeses dels viatges de fi de curs, adquirir material escolar o brindar assistència a aquelles famílies que més ho necessiten.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

El fabulós quinto de Nadal de l’escola francesa d’Encamp va aplegar més de 700 assistents