Perico Pastor mostra el ball dels seus pinzells a l’Ambaixada d’Espanya

L’artista urgellenc, Perico Pastor, va presentar l’exposició “Pinzells en dansa” a l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, després de més de cinc anys sense mostrar les seves obres al Principat.

Fotos: César De Pablos

Obres del Perico PastorLa sala d’actes de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, va acollir la tornada d’un referent artístic català de gran importància, com ara Perico Pastor, que va engalanar el recinte amb una àmplia varietat d’il·lustracions i pintures que evoquen la dansa a través dels traços.

Convidat apreciant les obres del Perico PastorL’acte, presidit per l’ambaixador Àngel Ros, que va comptar amb la participació de Maria Ubach, ministra d’Afers Exteriors; Meritxell Palmitjavila, subsíndica general, i el mateix artista, va aplegar tota mena de convidats, entre amics de Perico Pastor, empresaris, personalitats de la vida política i altres referents de la cultura i les arts. Tots ells, van poder apreciar una sèrie d’obres dedicades a la gestualitat de la dansa, i els vincles que es teixeixen amb una parella de ball.

Perico Pastor acompanyat de l'ambaixador Angel RosEl 2018, Pastor va assumir el repte de fer una intervenció artística de 700 metres quadrats, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), emmarcada en el Big Draw Barcelona. A l’exposició “Pinzells en dansa” es pot tastar, en menor format, part de l’essència d’aquella gran obra que, sens dubte, va refermar la preponderància de Perico Pastor en l’escena artística del país veí.

La mostra de l’artista, reconegut també per il·lustrar la Bíblia editada per l’Enciclopèdia Catalana, es podrà visitar fins al pròxim 21 de febrer, a l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, de les 10 a les 13 hores i de les 14 a les 18 hores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Convidades a l'exposició de Perico Pastor