Espectacular presentació de les torres Zenit

El passat dimecres, dia 6 de novembre, es va presentar al públic andorrà el projecte de les dues Torres Zenit, en una festa que va aplegar més de 200 persones.

Fotos: Dona Secret

La vetllada, que va comptar amb música en directe, amb aperitius i una ambientació inspirada en la ciutat de Nova York, va servir de plataforma per a la presentació d’aquest ambiciós projecte. El grup d’artistes Mural DSC, va pintar un mural en una de les parets del solar on aniran ubicats els edificis, amb imatges de la ciutat americana.

Convidats a la Presentació de les torres Zenit a AndorraEl projecte de les dues Torres Zenit, que ja compta amb l’excavació i la cimentació enllestides, es començarà a construir a principis del 2020, al Clot d’Emprivat d’Escaldes-Engordany i està prevista la seva finalització per a finals del 2022. Aquesta promoció, que tindrà un cost de 60 milions d’euros i que comercialitzen Cisa i Winsor&Meyers, es convertirà en una de les més altes del país, ja que comptarà amb 20 i 10 plantes respectivament. Es construiran 51 habitatges, amb pisos d’entre 75 i 328 metres quadrats, envoltats de molts espais verds i amb terrasses de fins a 200 metres quadrats, amb abundant vegetació. En definitiva, un bosc a dins d’un bosc, segons va dir en la seva presentació el president de Clot Promocions, Ramon Visent.

Discurs de Ramon Visent a la Presentació de les torres Zenit a AndorraEn la seva presentació, Visent va destacar també que les plantes destinades a aparcaments seran cinc en total, amb capacitat per a 180 cotxes i amb una zona exclusiva per poder netejar els vehicles dels residents. El president de la promotora també va remarcar que, només  construiran el 61% de la superfície, destinant 700 metres quadrats per a crear espais comuns que podran aprofitar els escaldencs. És important destacar que, la societat està conformada al 100% per capital andorrà, que compta amb una important trajectòria professional, en matèria de construcció, vendes i finances.

Música en directe a la Presentació de les torres Zenit a AndorraL’empresa encarregada de la seva construcció és Locubsa-Cevalls i, a banda dels habitatges, també comptarà amb una planta de serveis i comercial, que tindrà una alçada de 4,5 metres, la qual cosa dota aquests locals de molta versatilitat. Segons Visent, ja s’ha començat la prevenda i hi ha molts possibles compradors interessats en l’adquisició d’una propietat en aquest edifici singular.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Públic a la Presentació de les torres Zenit a Andorra