Verona Leg Show by Calzedonia

Llenceria, alta costura, prêt-à-porter… Sembla que ho hem vist tot en les fashion weeks, però, com es presenta una desfilada on les mitjes i leggings són els protagonistes? Calzedonia es va enfrontar ahir a aquest repte a Verona amb un show que va superar totes les expectatives, i amb el qual va demostrar una vegada més que té imaginació per a estona.

Calzedonia Verona

Com si d’un cabaret dels anys quaranta es tractés, la passarel·la es va omplir de llums, purpurina i altres artificis perquè el públic se sentís com en una gran festa, i no va ser per menys. Un elenc de ballarins i acròbates obria pas a les models amb l’espanyola Blanca Padilla al capdavant al costat de Cindy Bruna, que van presumir de cames amb els últims models de la firma. Les tendències es colen també en el món de les mitjes i els leggins que cada vegada són més fashion.

Calzedonia Verona

Es van veure dissenys trencadors amb reminiscències dels vuitanta com la pota de gall i altres més sensuals plens de talps que contrastaven amb innovadors peces que es rendien a la Logomanía. També hi va haver espai per als leggings en totes les seves formes: de lurex, amb glitter i en colors atrevits com la plata o el vermell.

Calzedonia Verona

Al front row no va faltar Chiara Ferragni, ambaixadora de la marca, acompanyada d’altres influencers punteres com Maria Pombo, Alice Campello; i tops com Barbara Palvin o Tina Kunakey, que es van vestir de la firma de cap a peus. Calzedonia va voler deixar clar que les mitjanes i els leggings no només no són avorrits, sinó que omplen d’elegància tota mena de looks.

Calzedonia Verona

Calzedonia Verona

Més info