Àlex Machado puja al podi al ‘Trofeo delle Industrie’, disputat a Itàlia

El pilot de kàrting, Àlex Machado, va pujar a la 3a posició del podi, a la 48a edició del ‘Trofeo delle Industrie’, que es va disputar, de l’1 al 3 de novembre d’enguany, al circuit italià South Garda Karting. Aquesta competició és la més antiga que se celebra arreu del món i d’aquí han sortit grans noms de l’automobilisme en l’àmbit mundial.

Fotos: Trofeo delle Industrie

Machado, que no va poder revalidar el títol mundial en la categoria Rock Cup, disputat l’octubre passat a Itàlia, ja que el van fer fora en un revolt, quan es disputava la quarta volta al circuit; es va treure l’espina amb aquesta tercera posició, en una de les proves més prestigioses que es disputen a Itàlia.

El pilot andorrà, no només va haver de fer front a la intensa pluja i a la lluita dels seus rivals, sinó que va haver de realitzar una gran part de la carrera amb el seient trencat, una incidència que va minvar les seves possibilitats de cara a la victòria final. Malgrat tot, Machado va tornar a pujar al calaix, com ha estat la tònica predominant al llarg de tota la temporada, i només va arribar amb 8 segons de diferència, respecte del guanyador de la prova, l’italià Danny Carenini.

Podi Trofeo delle industrie àlex machadoAmb aquesta carrera, el pilot andorrà ha posat punt final a una exitosa temporada en la qual mai ha baixat de la tercera posició, en totes les carreres que ha disputat, motiu pel qual, la seva escuderia italiana, Valtex Racing Team, l’ha renovat el contracte per un any més.

Per a la pròxima temporada, segons ha expressat Machado a Dona Secret, es planteja com a objectiu, estar al capdavant als campionats d’Itàlia, del Món i lluitar pel títol en algunes de les competicions internacionals en les quals prendrà part durant l’any 2020. Tanmateix, s’ha mostrat molt satisfet de la temporada que acaba de finalitzar i, sobretot, del fet que la bandera andorrana hagi pogut onejar, al més elevat del podi, en moltes de les carreres que ha disputat durant l’any 2019.