Nova Constructora va celebrar un sopar amb els campions de dards

L’empresari Jose Costa, propietari de Nova Constructora, va oferir un sopar de germanor amb motiu de les victòries assolides pels clubs de dards Alto Minho i Entre Amics.

Fotos: Pablo Ledesma

Jose Costa de Nova ConstructoraEl restaurant El Solà, a Canillo, es va vestir de festa per a celebrar els triomfs dels clubs Alto Minho i Entre Amics que, amb el patrocini de Nova Constructora, van assolir títols molt importants en la disciplina esportiva de dards. Els jugadors van exhibir els seus trofeus i medalles amb molt orgull i van gaudir d’un càlid sopar.

Angie Millan al sopar de Nova ConstructoraAlto Minho, club vinculat a l’associació portuguesa que resideix al Principat i que porta el mateix nom, està conformat per tres equips capitanejats per André Pereira. Aquest equip es va consagrar  com a campions de la Copa d’Andorra i com a subcampions de la Divisió d’Honor de la Lliga Joctronic, amb la participació de Milagros Zas Oca, única dona que participa en aquesta divisió.

Pel que fa a l’equip Entre Amics, els jugadors van arribar-hi com a campions de la Divisió d’Honor de la Lliga Joctronic, i amb diferents trofeus de campionats espanyols. Alguns dels seus jugadors representen a la Federació Andorrana de Dards, en diverses cites internacionals, sota l’experimentada direcció d’Angel Molinos.

Com no podia ser d’una altra manera, la vetllada va comptar amb una atmosfera musical agradable, gràcies a les interpretacions d’Angie Millan, Liliana Salas i l’agrupació Os Amigos do Zé, que van fer encara més entranyable la celebració. Per descomptat, no hi van faltar els deliciosos àpats que El Solà va preparar per a l’ocasió.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.