Primer torneig 3×3 del FC Andorra

El futbol no es deté a l’estiu, per això, el FC Andorra va organitzar el primer torneig 3×3 de la temporada, a les instal·lacions del Centre Comercial Illa Carlemany. L’esdeveniment va ser l’oportunitat perfecta perquè els joves jugadors poguessin gaudir del seu esport favorit en un entorn distès i amistós.

Fotos: Xavi Pujol · FC Andorra

Aprofitant els mesos sense competicions, tot coincidint amb l’inici de les vacances d’estiu, el FC Andorra va dur a terme el primer torneig de futbol 3*3, en el qual van participar prop d’un centenar de joves. La competició es va dur a terme, el cap de setmana del 29 i 30 de juny, a les instal·lacions del centre comercial Illa Carlemany, i va estar obert a totes les edats.

Els equips, formats per un mínim de tres jugadors i un màxim de quatre, van jugar en un terreny de joc de 13×18 metres, amb dues porteries de dimensions reduïdes. Cada partit va tenir una duració de 7 minuts, sense temps morts i amb el rellotge corrent constantment, afegint emoció i dinamisme a cada jugada.
El torneig es va dividir en diverses categories: sènior, infantil-cadet, aleví i benjamí, tant en els equips femenins com masculins. Van ser diversos els equips que van demostrar gran habilitat i treball en equip, fent gaudir el públic amb les seves jugades magistrals i gols increïbles.

Amb aquesta activitat, el FC Andorra inaugura la temporada estival, reafirmant el seu compromís amb la promoció del futbol, en aquest cas, amb un ambient divertit i engrescador per a tots els públics.