“Deseo”, la nova col·lecció de roba esportiva de Vacys

Vacys va presentar la seva col·lecció primavera-estiu en una col·laboració excepcional amb l’empresa andorrana PDPaola, amb la qual comparteixen valors i filosofia de treball. Tot coincidint amb el segon aniversari de la marca, l’esdeveniment va suposar una celebració de la moda, la natura i el benestar, tot sota el nom “Black+White”.

Fotos: Paula Cristina

La col·lecció “Deseo”, de Vacys va ser la protagonista de la jornada, inspirada en la natura i la muntanya, amb una paleta de colors que incloïa verds, marrons, negres i blaus. Al mateix temps, PDPaola va presentar “Aqua”, una col·lecció que captura l’essència d’unes vacances d’estiu al mar. Els dissenys d’Aqua incorporen esferes, caragols de mar i gotes d’aigua amb una estètica dels anys 90, reflectint la vibrant energia d’Eivissa i una paleta de colors inspirada en l’aigua.

L’esdeveniment va comptar amb la participació de prop d’un centenar de dones, que van desfilar amb elegància i confiança. Presentat per Nadia Nemer, fundadora de Woman Rocks, “Black+White” va oferir una jornada completa de benestar i estil. La trobada va començar amb una sessió revitalitzant de Pilates & Tono, a càrrec d’Inés Dávila, seguida d’un reconfortant coffee break amb infusions i snacks saludables. Aquest inici va marcar el to d’un dia dedicat a la salut i el benestar personal.

Després, les participants es van submergir en el món del desenvolupament personal amb Impulsa Coaching de Miriam Camps, on van compartir experiències i una estona de convivència trencant prejudicis. Aquest segment va tenir com a objectiu fomentar la bona companyonia entre dones en un món que encara té molts complexos.

A més, Laia Badia, cofundadora de FORMULA CINCO, va donar a conèixer Byoode, una marca revolucionària basada en els superaliments, dissenyada per a millorar el benestar i la salut de la pell.
Per la seva banda, durant la trobada, la clínica Quantum també va presentar un innovador aparell per mesurar la taxa metabòlica, controlar les malalties cardíaques i pulmonars, control el pes i optimitzar l’ús de programes d’exercici i nutrició, demostrant el seu compromís amb la salut i el benestar. La jornada va cloure amb un deliciós Brunch acompanyat de música en directe i amb la distribució d’un exclusiu Welcome Pack de Vacys, deixant totes les participants amb un somriure i un record inoblidable.
Cal destacar que l’esdeveniment també va tenir un vessant solidari, ja que per cada inscripció es van destinar 10 euros a favor d’UNICEF Andorra.

Amb “Black+White” la jornada no només va ser una mostra de moda i estil, sinó una celebració de la dona en totes les seves formes i dimensions. Una trobada on cada dona va poder sentir-se especial, empoderada i connectada amb altres dones que comparteixen passions i somnis semblants. També, un moment per recordar la importància de cuidar-nos, respectar-nos i, sobretot, celebrar-nos.

“Black+White” va ser possible gràcies a l’organització de Vacys Collection i el suport de PDPAOLA, FORMULA CINCO, Impulsa Coaching, Woman rocks, Quantum, Pilates BYINES i ORELLANA TRAINER.

Vacys Collection: moda per a totes les dones

Vacys Collection va néixer a Andorra després de la pandèmia, fruit de la passió de dues dones amants de l’esport i la natura, la Vanesa Rodríguez i la Caterina Cismondi. Des de la seva fundació, l’empresa es va dedicar a crear equipament per a tot tipus de dones i tots els cossos, destacant-se per la seva inclusivitat i adaptabilitat. Amb un estil minimalista, elegant i seductor, Vacys dissenya equipaments atemporals i contemporanis que celebren la diversitat femenina.
La botiga és online, oferint venda i enviaments a tot el món. També disposa de punts de venda físics a Pyrénées, Oldwoodfit i Control Pilates a Andorra, i a centres de pilates a Espanya. Vacys Collection representa un homenatge a totes les dones, a la seva força, diversitat i bellesa interior i exterior.

Troba moltes més fotos aquí:

DESEO, vacys