Principadel tanca un acord amb un nou inversor i arrenca un nou projecte

Urban Sports Activa és la nova incorporació al projecte, que ja compta amb inversió andorrana, i dona el tret de sortida a una important expansió que viurà el Club en els mesos vinents, que posicionarà Principadel com un dels clubs esportius més importants del Principat.

Nou projecte d'inversió a Principadel
Foto: Paula Cristina

El nou inversor, que té una àmplia experiència en el món de l’esport de raqueta, s’incorpora a Principadel com a accionista i gestor del projecte, que es preveu que en poc temps s’expandeixi fins a convertir-se en un referent de l’esport al Principat.

Inversors i socis de Principadel
Foto: Paula Cristina

Urban Sports Activa és una empresa que, a banda de l’activitat que inicia ara al Principat, es dedica a la gestió, reestructuració, compra i lloguer d’instal·lacions esportives, sobretot relacionades amb el món de la raqueta. Amb la seva experiència, aportarà un valor afegit per als socis i futurs clients del Club, que veuran com el projecte fa un salt qualitatiu important.

Inversionistes a Principadel
Foto: Paula Cristina

L’adhesió d’Urban Sports Activa, també suposa que s’incorporin a l’equip del Club Principadel membres de gran renom i experiència en el món empresarial i esportiu com ara:

Jaime Astiz, enginyer i empresari fundador d’Incotec e Idea, líders en tecnologia esportiva aplicada a l’esport, entre altres empreses. José Antonio Conde Sánchez, esportista professional que ha participat en el circuit de tenis ATP durant 12 anys, i s’ha classificat en diferents categories en el rànquing mundial i ara vinculat a diferents projectes entorn de la gestió i direcció tecnològica i esportiva. I, per últim, José Manuel Sanchez Bellido, gestor d’equips i empreses amb una àmplia carrera professional en empreses com ara Marks and Spencer, Viva Gym i David Lloyd Leisure, on va dirigir l’expansió de l’empresa a l’Europa continental durant set anys.

És amb aquesta important incorporació que Principadel inicia un període de canvis que  portaran moltes novetats a l’empresa, i que suposaran una evolució del projecte iniciat l’any 2016.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.