La Gema Miguel es va emocionar amb la seva festa sorpresa d’aniversari

La festa d’aniversari de la Gema Miguel es va gestar amb tots els ingredients per a sorprendre la protagonista de la vetllada i va estar organitzada pel seu amic, l’empresari de la construcció, Jose Costa, i va comptar amb la connivència del marit de la Gema, l’exfutbolista Juli Fernández, que va saber guardar el secret fins a l’últim moment.

Foto: Nelly Dedea

Va ser el passat divendres, a la Borda Estevet, quan la Gema es disposava a celebrar el seu aniversari en la més estricta intimitat, amb el seu marit; però només entrar en el local, es va veure sorpresa per la presència dels seus amics i amigues, que al ritme de la tradicional cançó ‘Per molts anys’, van rebre una impressionada Gema. La sala habilitada per a l’ocasió, va lluir una acurada decoració, elaborada especialment per la Leila El Massaoudi.

Gema Miguel i el seu marit amb Jose Costa
Foto: Nelly Dedea

Després d’una bona estona, va reaccionar i va compartir felicitacions amb tothom. El sopar va comptar amb exquisides menges, totes del gust de la protagonista, com ara pernil de gla, gamba vermella, cloïsses de carril, navalles, ostres, chuletón de vaca vella de Galicia, foie i pop. Tot regat per uns vins, també especialment triats per al gust de la Gema,  com ara I Vignaioli di S. Stefano (Moscato d’Asti), Gourmet Blanco Wine Wings Mantarraya (2016), Vinho verde – Palacio da Brejoeira Alvarinho i Quinta dos Aciprestes Reserva (DOC Douro 2016).

Vins al sopar aniversari de la Gema Miguel
Foto: Nelly Dedea

Després del copiós sopar, els convidats es van traslladar a la sala vip de la discoteca, situada en la planta superior del restaurant, i posteriorment va tenir lloc el ritual d’apagar les espelmes del pastís d’aniversari. Una vegada finalitzat el pastís, va venir un altre moment important, ja que s’havia de complir amb el ritual d’entrega de regals, i quins regals! Entre els més importants cal remarcar: un iPhone d’última generació, unes arracades d’AB Joiers, una bossa i sabates de Michael Kors i unes ulleres de Dior, de la botiga Auteil, i una jaqueta Salomon, entre altres regals.

Regal de Gema Miguel
Foto: Nelly Dedea

La festa es va allargar fins a altes hores de la matinada, al ritme de la música més actual, i amb la companyia dels millors còctels i el xampany.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Plat de Pop a la Borda Estevet
Foto: Nelly Dedea